8 tips voor het aankopen van het ideale seksspeeltje!

speeltjes

Je bent op zoek naar een seksspeeltje voor jezelf, partner of als cadeau voor een vriend(in)? Er zijn enkele beslissingen die je moet maken voor het best passende seksspeeltje… Wat zoek je in een vibrator? Wat is veilig? Wat zal je partner leuk vinden? Deze tips zullen je hier gegarandeerd bij helpen!

Het aankopen van een seksspeeltje komt vaker voor in het seksleven van een koppel dan meeste denken, en dat is perfect in orde. Seksspeeltjes zijn niet alleen voor masturbatie, maar ook om de horizon van je seksleven te verbreden.

Een onderzoek door het “Center for Sexual Health Promotion” toont aan dat ongeveer 83% van de vrouwen hun seksspeeltje samen met hun partner gebruikt, dus duidelijk niet enkel voor masturbatie. Niet alleen maakt dit het seksleven wat pittiger voor actieve koppels, maar het kan ook wonderen doen voor inactieve koppels…

Wist je dat 80% van de vrouwen moeilijkheden heeft om een orgasme te bereiken enkel door penetratie? Met de hulp van een seksspeeltje verhoog je kans tot een orgasme immens, en met onderstaande tips ben je meteen goed op weg naar de aankoop van het ultieme seksspeeltje:

 

1. Is het product aantrekkelijk?

tip1U vraagt zich misschien af, waarom dit belangrijk is? Waarom zou je iets visueel onaantrekkelijk in de buurt van je intieme delen willen?

Dit lijkt misschien een minder belangrijk aspect, maar voor de koppels die op zoek zijn naar hun eerste speeltje, spendeer enkele extra euro’s en koop iets visueel aantrekkelijk, je zal meer geneigd zijn om het te gebruiken!

 

2. De kracht van het product

Het lijkt misschien een beetje overdreven, maar dat is het niet! Kijk de kracht na van een product, of indien je in een winkel aan het shoppen bent, zet het even aan. Een speeltje met te veel kracht kan onaangenaam zijn, voornamelijk voor vrouwen, waar een speeltje met te weinig kracht wellicht voorgoed in het nachtkastje verdwijnt.

 

3. Volume

Voor koppels of singles die samenwonen met kinderen, ouders of anderen is het de moeite waard om het volume te checken van een vibrator. Is het te luid om te genieten? Zal het de kinderen in de kamer ernaast wakker maken? Dit loopt hand in hand met nummer 2, de kracht van het product. Sommige sterke vibrators zijn redelijk luid, kijk het dus zeker even na vooraleer je investeert!

 

4. Batterijen

Het is het waard om even na te kijken welk soort batterij je potentieel nieuw speeltje vereist. Sommige maken gebruik van standaard AA batterijen die je eenvoudig kan herladen, anderen maken gebruik van een klein horlogebatterij, die dan weer moeilijker te verkrijgen zijn. Om een teleurstelling te voorkomen, kijk zeker even na of het geen wegwerpproduct is.

Vaak is een penisring of cockring een wegwerpproduct met een eenmalige gebruikersduur van 10-30 minuten.

 

 5. Materiaal

Is dit speeltje wel gemaakt van een aangenaam materiaal? Alhoewel je dit enkel zal leren door het uit te proberen, sommige materialen zijn simpelweg aangenamer dan andere. Glas, metaal, silicone, plastiek, het zijn allemaal verschillende materialen die anders aanvoelen, sommige aangenamer dan andere. Silicone is vaak een goede keuze voor een eerste speeltje.

Goedkope speeltjes maken vaak gebruik van materialen die je liever wenst te vermijden, zoals Ftalaten, stoffen om materialen zachter te maken, maar schadelijk voor je lichaam.

 

6. Duurzaamheid

tip3Online een seksspeeltje gevonden met een prijskaartje dat te goed om waar te zijn lijkt? Dan is het wellicht ook zo. Wanneer je zelf een seksshop binnenstapt heb je het voordeel dat je het artikel kan bekijken. Voelt het licht of goedkoop? Maakt het een vreemd geluid wanneer je het even goed schudt?

Een kwaliteit seksspeeltje kan jaren meegaan, spendeer dus enkele extra euro’s voor een duurzaam speeltje, het is het geld waard. Sommige artikelen zijn zo populair dat ze vernieuwd en verbeterd worden, zoals de we vibe 2 plus, 30% sterker dan zijn voorganger en duurzamer!

 

7. Vraag de opinie van iemand anders

Wanneer je online shopt voor een seksspeeltje is het een must om even de beoordelingen te lezen. Indien de webshop geen beoordelingen heeft typ je het artikel even in op je favoriete zoekmachine. De opinie van anderen is onschatbaar!

Wanneer je een seksshop binnenstapt kan je altijd terecht bij de verkoper. Voel je niet beschaamd om enkele vragen te stellen, ze hebben elke vraag al gehoord en zullen je gegarandeerd enkele nuttige tips kunnen geven.

 

8. Afmetingen

tip2Dit is voornamelijk toepasbaar bij het online shoppen. Een foto geeft een algemeen beeld weer, maar foto’s kunnen misleiden. Lees dus altijd de beschrijving. Seksspeeltjes komen in alle maten, vormen en afmetingen. Niets is meer teleurstellend dan het openen van je post pakketje met een vibrator de lengte van je vinger terwijl je iets geheel anders in gedachten had…

Sommige speeltjes komen in een pakket met verschillende maten, wat ideaal is om de perfecte afmeting voor jou of je partner te vinden!

 

Hopelijk helpen deze tips je bij het uitkiezen van het ideale seksspeeltje! Indien je zelf een tip hebt, voel je vrij om het te delen in een reactie hieronder!


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website