8 feiten over de penis die u wellicht niet wist!

8-feiten

De penis, Latijns voor staart, komt in alle maten en vormen. Mannen spelen er mee sinds de geboorte, vrouwen verlangen er naar, toch zijn enkele leuke feiten die u wellicht niet wist!


1. De gemiddelde penislengte van de man is onder andere afhangend van zijn afkomst

Niet iedereen is door de heer gezegend met een grote penis, zo komt de kans op een penis groter dan 22cm slechts 1 op 10.000 voor. Gelukkig is de kans op een penis kleiner dan 10cm ook slechts 1 op 5.000!

Het land van afkomst maakt een groot verschil in de gemiddelde penislengte.

Als winnaar: Congo met een gemiddelde penislengte 18cm
Tweede plaats: Europeanen met een gemiddelde penislengte van 14,5cm
Derde plaats: Australië met een gemiddelde penislengte van 13cm
Vierde plaats: Amerika met een gemiddelde penislengte van 12,7cm
Als laatste delen de mannelijke Aziaten hetzelfde lot met een gemiddelde penislengte van slechts 10-11cm

Wanneer een onderzoek mannen vroeg naar hun penislengte lagen de nummers echter enkele centimeters hoger!


2. Dubbel genot

Sommige mannen zijn geboren met 2 penissen, ook Diphallus genoemd en ongeveer 100 mannen wereldwijd leiden van deze toestand!


3. Wereldrecord grootste penis

De grootste penis in erectie die ooit medisch is gecontroleerd was maar liefst 34,9 centimeter lang en 15,8 centimeter in omtrek. De penis behoort tot de biseksuele Amerikaan Jonah Cardeli Falcon.

Falcon zegt “Wanneer ik mensen ontmoet is het moeilijk voor hen om me in de ogen te kijken, ze zien mij voor wat ik in mijn broek heb, niet de persoon die ik ben. Het vormt echt een probleem”.

Wellicht een probleem die vele mannen graag zouden delen!


4. Zelfgenot 

“Men’s Health” schat dat ongeveer 1 in 400 mannen flexibel genoeg is om zichzelf oraal te bevredigen. Heb jij het al geprobeerd?


5. Het brein is niet noodzakelijk om te ejaculeren

De oorzaak van ejaculatie komt oorspronkelijk van het ruggenmerg, geen wonder dat mannen moeilijkheden hebben met timing van het klaarkomen!


6. De lengte van een penis kan verminderen

En daar bedoelen we niet mee van stijf naar slap, de penis is voornamelijk een spier, en zonder voldoende aandacht kan deze spier verkleinen. Dagelijks heeft een man ongeveer 10 erecties en 3-10 tijdens de nacht, meeste mannen moeten dus niet vrezen dat hun penis zal verkleinen, maar mannen met een erectie stoornis kan dit daadwerkelijk een probleem vormen.

Indien zij geen actie onderneming door middel van bijvoorbeeld een penispomp zal hun penis ongeveer 1-2 centimeter verkleinen.


7. De meeste mannen zijn niet besneden

Wereldwijd zijn ongeveer 30% van de mannen ouder dan 15 besneden. Voornamelijk wegens religieuze en nationalistische redenen, zo bestaat ongeveer 70% van deze 30% uit Joden en Moslims.

Sommige onderzoeken tonen aan dat besneden zijn voordelen heeft, zo is de overgave van een seksuele overdraagbare aandoening mogelijk minder waarschijnlijk, alsook de kans op kanker in de penis.

Een onbesneden penis is gevoeliger dan een besneden penis, waardoor het seksueel genot toeneemt en het moeilijker wordt om een orgasme onder controle te houden. Velen zien dit als een voordeel, alhoewel besneden mannen hierdoor soms moeilijkheden hebben om klaar te komen.


8. De lengte van een penis heeft niets te maken met de schoenmaat

Integendeel tot wat velen geloven hebben de voeten, vingers, neus of andere lichaamsdelen niets te maken met de lengte van een penis.


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website