6 wetenschappelijke regels voor betere seks!

6 wetenschappelijke regels voor betere seks!

Seks is emotie, een samensmelting van gevoelens, dat kun je niet onderzoeken in een laboratorium. Maar je kunt er wel wetenschappelijk onderzoek naar doen, en proefkonijnen ondervragen over hun persoonlijke voorkeuren, geheime wensen en opwindende ervaringen.

In dit artikel geven we je zes wetenschappelijk verantwoorde regels die jouw seksleven zullen verbeteren. En laat je partner dit artikel ook lezen, dan hoef je niet al het werk zelf te doen!

Weet wat je eet

Een gezond voedingspatroon is niet alleen goed voor je gewicht, het zal ook effect hebben in de slaapkamer. Eet niet overdreven veel en vermijd zware gerechten. Met een opgeblazen gevoel zal je lichaam sneller uitgeput raken en je zult minder energie hebben om de eindstreep te halen.

Hoewel groente heel gezond zijn raden we aan rekening te houden met voedingswaren die leiden tot gasvorming in de maag, bijvoorbeeld bonen en andere groentes met een moeilijk afbreekbare celstructuur.

Daarnaast kun je natuurlijk ook eten meenemen in de slaapkamer, denk bijvoorbeeld aan aardbeien, slagroom, chocoladesaus en andere lekkernijen.

Luister goed

Praat met je partner open en eerlijk over seks, over wat je allebei lekker vindt en wat je verlangens zijn.

Je kunt dat in bed op een ongedwongen wijze aan de orde brengen, maar ook tijdens een ritje in de auto of tijdens een fijne wandeling in de lentezon. Luister naar elkaar en gebruik deze informatie als het moment daar is.

Langzaam uit de kleren

Soms is het heerlijk om elkaars kleren van het lichaam te trekken en een paar wilde minuten te vrijen. Maar het is ook erg opwindend om langzaam te strippen.

Onthul voorzichtig een klein stukje van elkaar, laat de spanning langzaam oplopen. Dit mentale voorspel kan minstens zo effectief zijn als aanraking, jouw ogen staan in direct contact met je hersenen en een visuele traktatie kan diepgaande effecten hebben.

Masseren als voorspel

De huid is de grootste erogene zone. Een goede aanraking kan wonderen verrichten.

Geef je partner een heerlijk ontspannende maar toch ook weer opwindende massage. Gebruik daarbij een massageolie met een lekker geurtje.

De olie zorgt dat je handen soepel over het gehele lichaam glijden en je partner zal heerlijk genieten en volledig ontspannen.

De geur van passie

Er zijn vele luchtjes op de markt die je onweerstaanbaar moeten maken, maar in de praktijk is het jouw eigen lichaamsgeur die je partner het meeste genot zal geven.

Hygiëne is erg belangrijk, zorg dat je schoon en fris voor de dag komt. Maar bedek niet je natuurlijke geur met teveel chemische middelen, jouw geur heeft van nature al een opwindend effect.

Waarom denk je dat partners zo vaak (gebruikte) kleren van elkaar dragen?

Proef je partner

Als je naar beneden gaat om het onderlichaam van je partner eens lekker te verwennen doe je er goed aan complimentjes te geven.

Niet alleen over wat je ziet, maar ook wat je proeft. Zowel mannen als vrouwen zijn vaak bang dat hun privé delen niet helemaal fris zijn.

Stel je partner gerust en geef aan hoe lekker het daar beneden is!


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website