5 Tekenen Dat Uw Partner Vreemd Gaat

In de nasleep van het recente Ashley Maddison schandaal, vragen veel mensen zich af of hun partner vreemd gaat met hen.

Met een data-breuk waar de lidmaatschap details van meer dan 32 miljoen mensen werden blootgesteld, is het duidelijk dat vreemd gaan vandaag de dag meer high-tech is en dat het vaker voor komt dan de meeste mensen beseffen.

Dus hoe weet je of je partner het ergens anders zoekt? Deze 5 tekens zouden je op scherp moeten zetten.

1. Je Partner Begint Zich Opeens op te Dutten

We willen er allemaal goed uitzien – voor onszelf en onze partners. Maar mensen die vreemd gaan beginnen vaak opeens veel meer tijd en geld aan hun uiterlijk te besteden. Zo kunnen mannen die zichzelf normaal niet dagelijks scheren opeens elke dag scheren en lekker geurtjes gaan gebruiken of gaan vrouwen opeens twee keer zo vaak naar de fitnessschool.

2. Verschuilen van Beelschermen

Wat surfen op het web op onze laptops en computers aan het eind van de dag is heel normaal geworden, maar wanneer je partner er alles aan doet om zijn scherm niet zichtbaar te maken door het bijvoorbeeld van je af te draaien of zijn laptop telkens dicht slaat wanneer je de kamer in komt dan wordt het tijd om extra op te passen.

3. Beschermen van de Telefoon

Is je partner opeens vast genageld aan zijn telefoon en neemt hij of zij deze overal mee naartoe, zelfs wanneer hij wat te drinken in schenkt of naar de WC gaat? Een beetje privacy is in iedere relatie op zijn plaats maar wanneer je partner op zijn pik getrapt is wanneer je de tijd op zijn telefoon wilt checken dan is er een grote kans dat er iets op zijn telefoon staat waarvan hij niet wil dat jij het ziet.

4. Minder Vrije Tijd

Geheime relaties en affaires nemen tijd in beslag. Wanneer je partner opeens minder beschikbaar is en het drukker heeft met bijvoorbeeld werk of sporten, dan moet je hier wel degelijk wat vraagtekens bij zetten, zeker wanneer er nog andere verdachte zaken spelen die in deze lijst zijn opgenomen.

5. Koudhartig Gedrag

Zelfs wanneer een stelletje een wat mindere periode heeft is het normaal om af en toe teder naar elkaar te zijn. Wanneer je bijvoorbeeld de hand van je partner vast pakt en hij deze terug trekt dan kan het tijd zijn om hem te confronteren en om opheldering te vragen.


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website