5 steden voor een romantische city trip

Niets is zo leuk als er met je geliefde erop uit trekken. Het bezoeken van steden is een bijzondere activiteit en heel wat steden doen ook de moeite om romantische stellen aan te trekken. Maar in welke steden is de lucht vol liefde?

Parijs - London city trip

De klassiekers: Parijs & Londen

De klassiekers waar vele romantische stelletjes eens op citytrip gaan zijn Parijs en Londen. Parijs als lichtstad met zijn kronkelende straatjes wordt al eeuwen beschouwd als de stad der romantiek. De oude binnenstad, de gezellige Franse restaurantjes en de prachtige musea.

Doen aardig wat koppels hun hart sneller slaan. Ook Londen hoeft niet onder te doen. Ga met je partner een avondje naar het theater en beleef een zelden gezien spektakel!

Amsterdam sexy citytrip

Sexy Amsterdam

De stad Amsterdam biedt heel veel voor koppeltjes. Naast de prachtige binnenstad kun je er genieten van prachtige musea zoals het Rijksmuseum, Van Gogh museum en het Stedelijk museum.

De stad is echter ook bekend om zijn seksscène.

Tal van erotiekshops vind je in de straten van deze stad, waardoor je seksleven wat kunt uitbreiden. Amsterdam ontvangt holebi-koppels met open armen. Zo worden er regelmatig speciale activiteiten georganiseerd voor hen in deze stad.

Barcelona citiytrip koppel

Zwoel Barcelona

De aangenaam warme temperaturen in Barcelona doen vele koppels het hart sneller slaan. Je kunt de huizen van Gaudi bewonderen en samen met je partner struinen over de Rambla’s. De Spaanse keuken (vooral de tapa’s) en wijnen maken het helemaal af.

Naast een grote portie cultuur kun je in Barcelona ook voor veel ontspanning terecht. Ga zonnebaden op het strand en ontsnap even aan de warmte door een duik in de zee te nemen.

Praag

Antiek Praag

Deze kleine stad leent zich perfect uit voor een romantisch weekendje weg. Praag heeft immers vele toefkaarten die vele romantische stelletjes gelukkig zullen maken. Een schitterende cultuur, prachtige architectuur (zowel oud als modern), sfeervolle straten en pleintjes, een heerlijke keuken!

Praag is trouwens een gans jaar door mooi. Dus het is ook een ideale stad om samen met je lief er een weekendje tussenuit te knijpen.

Koppel citytrip Veneti

Onvergetelijk Venetië

Venetië blijft bij vele mensen in het geheugen gegrift staan. Deze stad op water is de ideale bestemming voor een onvergetelijk romantisch weekend.

Venetië is immers een totaalspektakel. Geniet van de prachtige straten, het aangename weer, de duiven, de architectuur.

Venetië is de ideale stad voor de liefde. Niet voor niets is het een stad waar jaarlijks massaal veel huwelijksaanzoeken plaatsvinden.


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website