5 redenen waarom mannen een orgasme faken

1 – Wanneer hij denkt dat het orgasme te lang duurt

Hoewel mannen vaak snel klaar komen, kan het zijn dat het eens wat langer duurt. Op die momenten kan het al eens gebeuren dat mannen het orgasme faken, omdat ze bang zijn dat de partner dit vreemd vindt en denkt dat er iets niet klopt. Om deze ongemakkelijke situatie niet voor te hebben doen ook mannen af en toe eens alsof ze klaargekomen zijn.

2 – Te vroeg klaargekomen

Sommige mannen hebben geleerd om ook na hun orgasme nog even voort te kunnen doen. Om hun partner niet te teleurstellen met een te vroeg klaarkomen, proberen ze eerst dit spectaculaire gevoel te onderdrukken om dan nog even door te gaan. Pas wanneer een redelijke tijd over heen gegaan is, doen ze alsof ze een orgasme krijgen. Als je goed nadenkt, faken deze mannen dus twee keer.

3 – Om hun trots te bewaren

Sommige mannen ervaren op (jonge) leeftijd al erectieproblemen. Zij kiezen er dan voor om te doen alsof ze te vroeg klaarkomen. Dan dat ze met hun partner moeten praten over de erectieproblemen. Bedenk wel mannen, dat dit een, misschien twee keer lukt, maar dat je op den duur toch met je partner over je probleem ‘down under’ zal moeten praten. Weet ook dat hoe vroeger je naar een arts gaat, hoe beter deze je wellicht kan helpen.

4 – Om de regels te volgen

Heel veel koppels hebben een heel verkeerd idee van hoe seks moet zijn en zullen er elke keer alles aan doen om dit idee zo goed mogelijk te laten kloppen. Vaak moet het orgasme heel spectaculair zijn. Is het gevoel eens wat minder, dan overdrijven deze mannen zodanig om de partner het idee te geven dat ze net een geweldig orgasme gehad hebben.

5 – Omdat ze geen zin hebben

Ja, ook mannen hebben al eens geen zin in seks. Om er dan snel vanaf te zijn durven ze dan een orgasme te faken.


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website