5 gedachten van mannen wanneer een vrouw boven op hem zit!

5 gedachten van mannen wanneer een vrouw boven op hem zit!

Ja, mannen hebben het graag wanneer een vrouw al eens het voortouw in bed neemt. Ze hebben het heel graag dat een vrouw tijdens het neuken eens on top zit.

Maar wat denken ze nu eigenlijk wanneer een vrouw hen bereidt. Na het lezen van dit artikel weet je het. Dit is immers wat hij denkt wanneer zij boven op hem zit…

Neeeeeeeeeeee, verberg die tieten niet!

Een man houdt van het zicht wanneer de vrouwelijke sekspartner boven op hem zit. Die loshangende borsten die ritmisch mee bewegen is voor hen echt een verlekkerend zicht. Verberg deze dus niet. Al heeft een beetje teasen vaak ook een zeer groot effect. Dus eh, soms, mag het toch wel…

Het ritme is nog niet helemaal juist

Hoewel bovenaan zitten voor vrouwen heel leuk is, omdat zij eens het ritme bepalen. Is het voor de man toch niet altijd even juist, waardoor het gevoel niet helemaal klopt.

De man weet dan niet altijd goed wat hij moet doen of zeggen. Maar mannen, pak gewoon haar kontje stevig vast en drijf het ritme wat op. Ze gaat het heus niet erg vinden 😉

Als ik nu stil blijf liggen, ben ik dan niet heel lui?

Ja, dat wel. Maar eerlijk, vrouwen hebben dat het liefste wanneer ze bovenaan zitten. Ook zij verwennen immers graag.

Bovendien is het vaak nog moeilijker om het juiste ritme dan te vinden, want de man gaat dan vaak weer wat sneller dan de vrouw. De coördinatie loopt dan wat spaak.

Durf gewoon te blijven liggen. Geniet, heel hard. Eventueel kun je wel wat subtiele instructies geven, mocht je dat nodig vinden.

Dit is dé hemel!!!

Heel veel mannen denken dat ze in de hemel zijn wanneer hun vrouwelijke sekspartner boven op hen zit. Ze kunnen immers heel gemakkelijk aan de plaatsen waar ze graag komen.

Borsten én billen kunnen ze gemakkelijk strelen of in knijpen wanneer zij hen berijdt. Een zalige manier om klaar te komen. Géén man die nog denkt dat rijstpap met gouden lepeltjes de hemel is op dat moment.

Ik wil haar meer zien vanuit deze hoek

Wanneer de vrouw bovenaan zit, ziet de man haar eens vanuit een andere hoek. En vaak wordt ze plots knapper. Wow, mijn lief is nog knapper wanneer ze boven me zit. Hoe zou het ook komen? De aandacht gaat volledig naar de borsten…


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website