4 sekstips voor de “kleinere” man

4 sekstips voor de kleinere man

Moeder Natuur heeft er niet voor gekozen dat elke man of vrouw exact hetzelfde eruit ziet. Daardoor is niet iedereen even groot of heeft niet elke man een even grote penis. Dat zorgt soms, zeker voor kleinere mannen voor onnodige schaamte.

Het gezegde “Beter een kleine plezante dan een grote ambetante” draagt veel waarheid met zich mee. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat vrouwen stiekem wel hopen dat hun man een mooie lul heeft, maar te groot zorgt vaak voor pijnlijke seks. En eigenlijk draait het niet zozeer om de grootte van je kleine vriend daar vanonder, maar wel om wat je er mee doet.

De volgende 3 tips kunnen helpen om je minder beschaamd te voelen, en toch jezelf en je partner tot een climax te brengen!


Tip 1 – Word koning van het voorspel

Eigenlijk is het niet zo belangrijk of je nu 16 tot 18 cm dan wel 12 tot 15cm bent daar vanonder, maar is het voorspel de sleutel tot de meest geweldige seks waar vrouwen dol van zijn. Goede seks met orgasme voor vrouwen wordt zelden veroorzaakt door penetratie. Zorg dus dat je de koning van het voorspel wordt.

Je hebt tien vingers, lippen en een tong. Aarzel niet om deze te gebruiken op de meest gevoelige en intieme plaatsen van je partner.

Bef haar terwijl je met je vrije handen haar tepels streelt. Of stimuleer haar clitoris terwijl je aan haar tepels likt. Haar naar hogere sferen brengen tijdens de seks gebeurt eerder door de tong dan door een flinke penis.


Tip 2 – Heb zelfvertrouwen!

Dat is heel belangrijk. Als jij je schaamt over je lichaam, kun je niet verwachten dat anderen je lichaam fantastisch vinden. Als je juist heel zelfzeker overkomt, voelt het ook aan voor de vrouw dat ze met een sterke man te maken heeft.

Oké, dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Je hoeft je echt niet constant te vergelijken met andere mannen. Moeder Natuur heeft jou gemaakt hoe je bent. Er iets aan veranderen is in dit geval zelfs met plastische chirurgie heel moeilijk.

Schaam je niet en toon je partner tijdens de seks alles wat je in huis hebt. Wedden dat ze dan helemaal niet denkt dat je penis eigenlijk wel een paar centimeter langer mocht zijn?


Tip 3 – Stimuleer de clitoris

Het hoeft niet te eindigen bij het voorspel. Zeker voor mannen met een wat kleinere penis is het vaak onbegonnen werk om hun partner door penetratie klaar te doen komen.

Hou in gedachten dat ongeacht de grootte van de penis vele vrouwen moeilijk klaarkomen door enkel penetratie. Voel je dus beschaamd om de clitoris veel aandacht te geven (met een pauze tussen in, anders kan het eerder storen dan stimuleren).

Daarom is het belangrijk dat je standjes gebruikt die de clitoris ten volle kunnen stimuleren. Dit kan zijn doordat jij nog je handen vrij hebt om haar daar te strelen (missionaris is hier best handig voor, één hand op het bed om je recht te houden, de andere op haar clitoris) of zij kan zelf haar clitoris stimuleren!

Tip 4 – Gebruik speeltjes

Erotische speeltjes gebruiken is altijd welkom, zowel voor “grotere” als “kleinere” mannen, alsook mannen die vroegtijdig klaarkomen. Dildo’s, vibrators, penisringen, je noemt het maar op voor iedereen wat wils.

Wanneer je aan het gebruiken van speeltjes gewoon raakt kan je haar zelfs meerdere orgasme’s geven, ideaal om je zelfvertrouwen een ware boost te geven.


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website