3 verrassende liefdes en seksfeiten

seksfeiten

Iedereen kent het verhaal van de bloemetjes en bijtjes, maar weet jij wat er gebeurd met je lichaam en geest wanneer je hals over kop verliefd bent of tijdens de daad?

Enkele leuke feiten betreffende liefde en seks die u wellicht zullen verrassen!

 

Romantische films zijn effectiever dan professionele begeleiding voor koppels!

Samen met je geliefde een film bekijken kan meer goed doen dan je denkt. Een studie door Matthew Johnson, leider van het Marriage and Family Studies Laboratory aan de Binghamton Universiteit, toont aan dat het scheidingspercentage van koppels die professionele begeleiding ontvangen of romantische films bekijken 50% lager is dan normaal.

Het verrassende is dat koppels die de romantische films bekeken de 50% behaalde in slechts 18 maanden, terwijl koppels met professionele begeleiding de 50% pas behaalde na 36 maanden!

De sleutel tot succes is om met uw partner te praten over uw relatie, in de context van de film. Dit maakt openhartig praten vaak eenvoudiger, zo blijkt uit de studie.

Conclusie: kies volgende filmavond met je geliefde een romantische film in plaats van de nieuwste thriller!

 

Vrouwen kunnen hun stem sexyer laten klinken, maar mannen niet

Een studie van 2014 te Albright Universiteit toont aan dat vrouwen effectief hun stem sexyer kunnen laten klinken. De opdracht was een groep vrouwen sexy van 1 tot 10 te laten tellen. De mannen beoordeelden de stem, met een duidelijk positief resultaat.

Eens de beurt aan de mannen was, om sexy van 1 tot 10 te tellen, beoordeelde de vrouwen dat het erger klonk dan normaal!

Wanneer een vrouw opzettelijk haar stem doet dalen om het laag, hees en sexy te laten klinken wordt dit snel opgepakt als verleidelijk door mannen. Op zich is dit best interessant aangezien statistieken aantonen dat mannen een hoge en typisch vrouwelijke stem aantrekkelijk vinden… Maar, wanneer een vrouw haar stem doet dalen signaleert ze interesse in een man, een signaal dat mannen onmiskenbaar oppakken.

 

Senioren hebben ook seks!

Seksueel interesse en uitvoering daalt bij het ouder (50+) worden, voornamelijk wanneer er gebruikt wordt gemaakt van bepaalde medicatie – maar dat betekent niet dat senioren geen seks hebben.

Mensen hebben seks desondanks het ouder worden, vaak tot het fysiek niet meer mogelijk is.

Meer zelfs, vaak is het onveilige seks.

Na tieners en jonge volwassen zijn senioren de hoogste populatie met een seksueel overdraagbare aandoening. Ze zijn niet bang om zwanger te worden, aldus zien ze geen nood in veilige seks.

Koop volgende verjaardag of feestdag dus een pakje condooms voor je oma of opa, ze kunnen het wellicht gebruiken!


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website