12 seks geheimen en tips voor een beter seksleven!

Deze seks geheimen en tips komen rechtstreeks uit gepubliceerde boeken… Sla deze pagina op in je favorieten of print het en plaats het in je nachtkastje, want deze dit wil je niet missen!

Wanneer je een boekenwinkel binnenstapt is er geen gebrek aan liefde en seks boeken. Boeken die je een betere partner maken, het vlammetje in het seksleven tussen koppels terug doet aanwakkeren, standjes en posities… Maar velen onder ons hebben geen tijd of het verlangen om boeken te lezen. Om deze reden hebben we de leukste geheimen en tips uit verschillende boeken genomen die u hier kan terugvinden.

Als laatste delen we een eeuwenoud seksgeheim om je vrouwelijke partner tot nieuwe hoogtes te brengen!

 

1. Maak ten minste één echte connectie met je partner per dag

Iedereen heeft het wel ondervonden, na een tijdje samenzijn met je partner komt een kus of een “ik hou van jou” standaard. Het heeft minder betekenis dan in het begin van een relatie. Om deze reden maakt  één connectie per dag een groot verschil.

Kijk je partner in de ogen voor enkele seconden (5, 10, 20) en zeg een welgemeende “ik hou van jou” gevolgd met een zachte of langdurige kus. Je zal gegarandeerd even weg zweven en het doet het vlammetje tussen jou en je partner weer aanwakkeren.

 

2. De plezierzone van een man

Het equivalent of gelijkwaardige van de clitoris bij de man is onderaan de penis, net voor de penis glans of eikel. Bij het oraal bevredigen kan een lik op dit plekje wonderen doen, of streel het met je duim bij het bevredigen met de hand. Teveel aandacht aan dit plekje kan storend werken, net zoals bij de clitoris, maar afwisseling zal je man zeker waarderen.

 

3. Voel je comfortabeler naakt

De reden waarom strippers geen probleem hebben om naakt te zijn, is omdat ze dit 40 uren per week doen! Voor vrouwen en mannen die zich oncomfortabel naakt voelen, voel je niet beschaamd, vooral rond je partner. De stap naar comfortabel naakt zijn is eenvoudig, wanneer je alleen thuis bent kan je jezelf ontkleden en naakt naar de douche stappen, en dan weer naakt terug. Des te meer tijd je naakt bent, des te meer comfortabel je zal voelen.

Plan een bezoekje naar een privé sauna, alleen of met je partner. Dit is de ideale plek om comfortabel naakt te zijn. Klaar voor de volgende stap? Bezoek een naakt sauna, slank of volslank, jong en oud, niemand zal je beoordelen bij een naakt sauna. Bovendien kan je altijd een handdoek dragen om intieme delen te bedekken tot je volledig comfortabel bent.

 

4. Meerdere orgasmes

De tip om meerdere orgasmes te beleven, is blijven ademen. Vaak houden mannen en vrouwen hun adem in bij het klaarkomen, dit veroorzaakt het bloed om terug naar je hersenen te stromen. Wanneer je blijft ademen blijft het bloed in je intieme delen, waardoor je kan blijven doorgaan.

 

5. De meest sexy en opwindende look voor vrouwen

Op zoek naar een nieuwe look om je seksleven wat pittiger te maken? Juwelen, hoge hakken en verder niets. Het percentage van mannen die dit zullen afkeuren ligt wellicht rond de 0%.

 

6. De missionarispositie heeft de minste kans om je vrouwelijke partner te laten klaarkomen

Maar een kleine aanpassing vergroot de kans op een orgasme. Plaats je hand naast het hoofd van je vrouwelijke partner en stimuleer de clitoris met je andere hand. Indien je beide handen op het bed wenst te houden plaats je je lichaam iets hoger. Dit plaatst het mannelijk schaambeen op het vrouwelijk schaambeen, waardoor het mannelijk lichaam de clitoris zal stimuleren, en een diepere penetratie mogelijk maakt.

 

7. Koop een nieuw setje ondergoed voor elke dag van de week

Dit is een leuke tip voor vrouwen, koop een uniek setje ondergoed, bedenk een erotisch idee voor elk ondergoed en deel het met je partner. Bijvoorbeeld missionaris voor dag 1, op zijn hondjes voor dag 2, oraal dag 3, enkel kussen voor dag 4, enz. Dit brengt nieuw leven in je seksleven!

 

8. Het meest gevoelige plekje van de clitoris

De clitoris in het algemeen is het meest gevoelige en opwindende plekje van een vrouw, maar een klein deeltje van de clitoris is meer gevoelig dan de rest. Dit bevindt zich in de linker bovenkant. Mannen, spendeer dus meer aandacht aan de linkerzijde met je hand of tong!

 

9. Seks in de ochtend

Voor vrouwen die vaker seks willen, probeer het eens in de ochtend. Je bevindt je al in bed, je hebt weinig of geen kledij aan en bovendien is de testosteronspiegel van een man het hoogste in de ochtend. Je zal beide in een leuker humeur zijn voor de rest van de dag!

 

10. Mannen vinden het erg opwindend wanneer een vrouw de eerste stap maakt

Verschillende onderzoeken tonen aan dat het enorm opwindend is voor mannen wanneer hun vrouwelijke partner de touwtjes in handen neemt. Dit aangezien een man uit nature de leiding neemt, maar de sensatie van een vrouw die de leiding neemt is niet te onderschatten.

 

11. Verwijder TV uit de slaapkamer

Het is verleidelijk. Jij ligt in bed, je partner ligt in bed, beide wakker en niets te doen. Je zet even de tv aan om te zien of er iets op is… Uiteindelijk kijk je een film die je al hebt gezien, nieuws dat je niet wilt horen, of reclame voor een nieuw keukentoestel. Het verwijderen van het TV toestel in de slaapkamer gegarandeert een beter seksleven!

 

12. Mannen, leer een eeuwenoud seksritme

Het “Spiral of Nines” is een welbekend ritme dat al eeuwen wordt gebruikt om een vrouw tot nieuwe hoogtes te leiden. Bovendien kan je dit ritme toepassen op je favoriete positie. Dit ritme lijkt op het eerste zicht misschien wel een geavanceerde wiskunderegel, maar na een beetje oefening heb je een eeuwenoude seksmethode onder de knie.

Ontwikkel een ritme van stoten; 3 ondiepe stoten en 1 diepe stoot, daarna 5 ondiepe stoten en 1 diepe stoot, 7 ondiepe stoten en 1 diepe stoot, en als laatste 9 ondiepe stoten gevolgd door de diepste stoot… Herhaal dit ritme en je partner zal weldra de diepen stoten verwachten met een diepe inademing of kreun. Ideaal om het seksgenot te verhogen en je vrouwelijke partner tot nieuwe hoogtes te brengen.


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website