10 verrassende en grappige seksfeiten

10 seks feiten

Ochtendstond heeft goud in de mond

Seks in de ochtend is vaak beter dan op elk ander moment van de dag. Het zou immers je gezondheid sterk verbeteren om tal van redenen.

Zo begint je dag niet alleen veel gelukkiger waardoor je minder stress hebt, ook geeft stress extra kracht aan je immuunsysteem, geeft het je huid een gezonde glans waardoor schmink helemaal niet meer nodig is!

Misschien is even voorgaand de tanden poetsen wel aangeraden!

Schwangerschaftsverhütungsmittel

Ja, onze buren hebben een woord in de mond als ze het over voorbehoedsmiddelen hebben. Maar gebruik toch maar de condoom of de pil. Tenzij je natuurlijk een dozijn kindjes wil verwekken.

‘S ochtends zou sperma namelijk potenter zijn dan op eender welk moment in de dag (of nacht)!

Noem je kind niet Yoni

Tenzij je wilt dat ze gepest worden op school. Tik de naam maar eens in google…

Vrouwelijk orgasme kan op verschillende manieren ontstaan

Een vrouw hoeft niet per se bevredigd worden door penetratie of het stimuleren van de clitoris. Je kunt ook een vrouw op tal van andere manieren tot een orgasme doen komen. Immers ontstaat dit orgasme op een zeer complexe manier.

Probeer eens aan haar tepels te likken, wedden dat ze na een poos in hogere sferen zit?

Appeltje is goed voor de dorst, eh… SEKS!

Een recente studie heeft aangetoond dat vrouwen die appels eten doorgaans een beter seksleven hebben. Een appel als tussendoortje per dag is dus een stevige aanrader!

Vrouwen met wollen sokken

Hoewel mannen met sokken vaak een echte turn off is voor vrouwen, dragen ze zelf beter wel sokken tijdens de seks. Hun orgasme zou daardoor sneller gewekt worden, omdat ze niet moeten proberen om hun koude voeten te vergeten.

Chocolade (vr)eten!

Hoewel de cacaoboon met uitsterven is bedreigd, is chocolade vooral pure(!) een goede boost voor je seksleven. Chocolade werkt immers als afrodisiacum waardoor je gewoon nog meer opgewonden raakt. Hoe bitterder de chocolade hoe groter het effect! Zo lang je maar over de bittere nasmaak kan geraken…

Je hebt geen fitnessabonnement nodig

Als je zeer regelmatig seks hebt, mag je dat gerust als je sport beschouwen! Een half uurtje seks verbrandt nu eenmaal gemiddeld 200 calorieën en dit loopt zelfs bij bepaalde veeleisende standjes hoger op! Geld wegsmijten voor de fitness, waar je eigenlijk toch niet naar toe gaat, is dus voor niets meer nodig.

De nieuwe man

Mannen die ook huishoudtaken doen, zouden meer seks hebben dan mannen die dit niet doen. Ja, vrouwen kicken nu eenmaal bij het zien van een kokende, strijkende of wassende man, heren!

69.000…

…koppels hebben op dit moment seks!


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website