Swingers Elissa

Jonge androgyn zoekt een jongeman om relationeel te daten.

Gepubliceerd door Elissa (20j) op maandag, 14 november - 04:32

Ik ben een androgyn oftewel een persoon die zich tussen man en vrouw in voelt. Dus geen shemale of hermaphrodiet.

Sinds vorig jaar slik ik vrouwelijke hormonen ( oestrogeen ) om mijn uiterlijk te vervrouwelijken. Ook slik ik testosteron-blockers, middelen die ervoor zorgen dat mijn lichaam geen mannelijke hormonen meer aanmaakt.

Ik werd dus als jongen geboren maar heb mezelf altijd beduidend meer vrouwelijk dan mannelijk gevoeld. Toch voelde ik mij niet volledig vrouw. Ik was een persoon die veel meer naar vrouwelijk neigde maar niet per sé vrouw. Het enige dat ik 100% zeker wist was dat ik geen man was.

Inmiddels ben ik dus 10 maanden bezig met hormonen en heb ik borsten ( 80 A cup ) , ronde bolle billen en vrouwelijke heupen ontwikkeld. Ik heb een zachte , heldere huid , geen lichaamsbeharing en heb bolle wangen. Mijn kaaklijn is veel fijner geworden en mijn kin bevat een hoger vetgehalte. Ik heb dus een gezicht dat tussen man en vrouw in zit. Qua mannelijke trekken heb ik verhoogde wenkbrauwbotten en een typisch Italiaanse neus. Ik ben 168 cm groot , laat mijn haren lang groeien en heb een vrouwelijke stem. Sommige mensen spreken mij als mevrouw aan , anderen als jongeman. Ik zie er in elk geval al zeer vrouwelijk uit voor iemand die 18 jaar met een jongensachtig uiterlijk geleefd heeft.

Ik ben 20 jaar oud , sociaal , grappig ( gevoel voor humor - droge humor vooral ) , intellectueel aangelegd en gevoelig.

Ik kleed me soms unisex , soms uitgesproken vrouwelijk en soms uitgesproken mannelijk. Mijn haar is altijd vrij lang echter.

Ik wil graag gerespecteerd worden voor wie ik ben. Zie jij niets in een androgyn dan stopt het verhaal al snel.

Je mag naar mij refereren als zij en haar. Je mag me behandelen als vrouw. Ook andere mensen uit jouw omgeving mogen mij gewoon als vrouw aanzien mocht het ooit tot een ontmoeting met hen komen.

Ik ben hier met als doeleinde : relatiedating. Ik zoek geen friend with benefit of een seksdate maar iemand die mij op een niet seksuele manier wil leren kennen met de mogelijkheid een relatie met elkaar aan te gaan ( waar dan uiteraard wel seksueel contact zijn zal ) .

Enkele bedenkingen :

- Indien het tot een relatie tussen ons komt wens ik niet verstopt te worden voor jouw familie. Dan verwacht ik juist voorgesteld te zullen worden na een tijd ( als het serieus wordt ) . Uiteraard mag jij van mij hetzelfde verwachten.

- Ik ben geen shemale en wens zo niet gezien te worden. Ik ben namelijk van plan ook een geslachtsoperatie te ondergaan in één van de aankomende jaren ( dus lichamelijk volledig vrouw te zullen worden ) .

- Ik ben 100% bottom en verwacht dat jij top bent en mijn geslachtsdelen niet bij ons seksueel spel wil betrekken indien het tot geslachtsgemeenschap komt. Ik wil genomen worden door jou en jou oraal plezieren ( jij pleziert mij niet oraal ) .

We houden er de man-vrouw verhoudingen in.

- Jij staat open voor een monogame vaste relatie na verloop van tijd bij wederzijdse klik.

- Ik ben niet zoals de meeste transgenders : mannen uitbuiten , enkel voor hun geld , is niet mijn ding. Ik ben open en eerlijk naar jou toe en heb mijn eigen geld om het zo te zeggen. Jij bent niet mijn money slave.

- Ik ben mij nog volop aan het ontwikkelen. Jij bent bereid hierin mee te gaan : d.w.z : jij accepteert dat ik er ondanks mijn al mooi vrouwelijke uiterlijk nog enkele mannelijke gezichtskenmerken op na houdt. Hoe langer ik aan de hormonen zal zijn , hoe meer deze gezichtstrekken zullen verzachten en hoe vrouwelijker ik er zal gaan uitzien. Dus ben jij iemand die afhaakt wanneer hij één mannelijke gezichtstrek in een al best vrouwelijk uiterlijk ziet , dan zijn wij geen match vrees ik.

Wil je mij echter zien groeien , bloeien en ontpoppen in wie ik ben , wees welkom :-)

Ik zoek serieuze jongemannen ( of jongevrouwen ) tussen 19 en 29 om langdurig te daten met kans op relatie.

Foto's zijn allen van mij.

Liefs,

Elissa.

PS : vergeet bij interesse en bij je intro mailtje geen gezichtsfoto bij te voegen. Ik krijg ook graag te zien wie tegen mij praat :-)


Bericht

Stuur een bericht naar Elissa via onderstaand formulier.

Om een bericht te verzenden naar Elissa dient u ingelogd te zijn.
Registreer of login via onderstaande links.

Inloggen RegistrerenRedlights is een website voor volwassenen

Ik ben 18 jaar of ouder
Ik ben nog geen 18 jaar

Deze website maakt gebruik van cookies.
Door verder te surfen, stemt u hiermee in.