Swingers HRC

Ondeugende klassevrouw met uitstraling gezocht

Gepubliceerd door HRC (49j) op maandag, 11 december - 22:40

Heer van 48, zacht van karakter, groot, stijlvol met klasse en uitstraling, goed geconserveerd, zoekt een vrouw vanaf 35 jaar. Trefwoorden: inhoud, klasse, sensueel, passioneel en inventief. Genot staat centraal in deze ontdekkingsreis op culinair,cultureel en sociaal gebied. Passie, sensualiteit, mysterieus en spannende momenten van het samen zijn en beleven.

Soulmate gevoel, nodige afstand en discretie, voel je je geroepen, misschien ben je die ware naar wie ik zoek. Klasse, geilheid, wederzijds vertrouwen, respect en hygiëne, kortom een veilig en aangenaam kader zijn essentieel.

Na eerste kennismaking via mail leren we elkaar beter kennen op neutraal terrein. Bij een klik en match gaan we tijdens 'n etentje de violen gelijkstemmen. Vanaf dan kan de rollercoaster beginnen... Welke dame waagt het? Alles gebeurt veilig en safe, en dit met veel respect, ik ben zeer vrouw vriendelijk, doe geen onveilige of extreme zaken


Ik behandel jou alsof je mijn vriendin zou zijn met veel respect. Wat ik bied is respect, discretie en hygiëne. Een ongedwongen sfeer. Meerdere afspraken zijn mogelijk bij de juiste chemie en klik! Ik ben dus op zoek naar een sensuele vrouw die net als ik het verlangen heeft naar intimiteit, passie, tederheid. Ik kan jou zeer discreet ontvangen in een nette leuke woning, bij interesse graag wat info van jezelf en wat je zoekt. Meer is mogelijk als het klikt, een etentje, uitstapje en zelfs een reisje behoren tot de mogelijkheden.

Als je nog vragen hebt of meer wil weten stuur mij een bericht.

Groetjes HRC XX

P.S. ben niet op zoek naar professionele of betaalde dates


Locatie

HRC is beschikbaar in:

  • Limburg
  • Limburg (NL)

Bericht

Stuur een bericht naar HRC via onderstaand formulier.

Om een bericht te verzenden naar HRC dient u ingelogd te zijn.
Registreer of login via onderstaande links.

Inloggen RegistrerenRedlights is een website voor volwassenen

Ik ben 18 jaar of ouder
Ik ben nog geen 18 jaar

Deze website maakt gebruik van cookies.
Door verder te surfen, stemt u hiermee in.