Swingers Peter

Niet professionele studente of dame gevraagd; graag volslank

Gepubliceerd door Peter (49j) op vrijdag, 01 september - 16:41

Ik zoek een niet professionele studente of dame waarmee ik af en toe kan afspreken om mekaar intiem volledig te verwennen. Zelf ben ik zeer vrouwvriendelijk ingesteld en vind het genot en plezier van mijn bedgenoot even belangrijk als het mijne.

Ik hou van alle normale zaken zoals knuffelen, zoenen, mekaar oraal verwennen, intens neuken enz.. Verder zijn een leuke babbel en wat humor ook altijd welkom in bed! Extreme zaken zijn echt niet aan mij besteed. En veilig vrijen lijkt me ook een evidentie.

Jouw uiterlijk op zich is niet zo belangrijk maar ik val wel meer voor vollere dames. Een maatje meer is eigenlijk een streepje voor. Een grote(re) boezem is ook één van mijn favorieten. Maar op termijn is het eigenlijk wel belangrijker dat er toch een ́klik of verstandhouding is. Leeftijd speelt ook zo geen rol; zeg maar ergens tussen 18 en 55 jaar.

Ik hecht heel veel waarde aan discretie en hygiëne. Ik bied het jou allebei en verwacht eigenlijk hetzelfde terug.

Zelf ben ik eind van de 40, maar ik zie er wel wat jonger uit. Normaal gebouwd, niets bijzonders of opvallends eigenlijk 😆.

Praktisch gezien denk ik aan iemand in Antwerpen stad of de onmiddellijke omgeving. Ik stel een eerste date voor zonder voorafgaande wens om mekaar vaker te zien. Pas als we er ons allebei goed bij voelen, spreken we nadien nog eens af. Dus geen verplichtingen, niet van mijn kant, niet van jouw kant.

Wie zich hierin herkent, mag me gerust een mailtje sturen. Zet daar ook al wat zaken van jezelf en ook zeker wat je van een dergelijke date verwacht. En eventueel jouw telefoonnummer zodat ik jou (discreet) kan bellen.

Ik hoop snel iets van jou te horen.

Liefs van Peter


Locatie

Peter is beschikbaar in Antwerpen


E-mail

Stuur een e-mail naar Peter via onderstaand formulier.
Redlights is een website voor volwassenen

Ik ben 18 jaar of ouder
Ik ben nog geen 18 jaar

Deze website maakt gebruik van cookies.
Door verder te surfen, stemt u hiermee in.