Swingers Jan

Man op doorreis voor werk zoekt ontspanning

Gepubliceerd door Jan (37j) op woensdag, 30 november - 01:42

Ik ben een man van 36 die voor het werk gedurende december in Antwerpen zal zijn. Ik ben op zoek naar een vrouw met wie ik éénmalig op of als het echt klikt op regelmatige basis tijdens die maand wil afspreken. Telkens gedurende 1 à 2 uur. Ik ben niet echt een prater maar een doener.

Ik wind er geen doekjes om: ik heb een hoog libido en wil gewoon affectie en sex. Geen abnormale zaken maar wel knuffelen, tongzoenen, vingeren, ik hou van beffen (en wordt graag gepijpt). Penetratie is steeds met condoom. Indien je zelf openstaat voor meer: ik experimenteer graag zolang ik je maar het gevoel kan geven dat ik je ten volle respecteer, want dat doe ik zeker!

Ikzelf ben een zeer hygiënische man en verwacht dat ook van een vrouw. Ik hou van slanke vrouwen. Leeftijd tussen 20 en 45.

Herken jij jezelf hierin? Dan krijg ik graag een berichtje van u. Berichtjes met foto worden zeer geapprecieerd. Je krijgt dan een foto van mezelf terug. Ik stuur nooit foto's waarop mijn gezicht herkenbaar in beeld is dus verwacht dat ook niet van u, al is het niet verboden uiteraard.


Locatie

Jan is beschikbaar in:

  • Antwerpen
  • Brussel
  • Limburg

E-mail

Stuur een e-mail naar Jan via onderstaand formulier.
Redlights is een website voor volwassenen

Ik ben 18 jaar of ouder
Ik ben nog geen 18 jaar

Deze website maakt gebruik van cookies.
Door verder te surfen, stemt u hiermee in.