Swingers Genieter

Exotisch zonnestraaltje

Gepubliceerd door Genieter (40j) op dinsdag, 04 september - 20:15

Hey daar jij hete stoeipoes, jou zoek ik! Ben je een single vrouw of in een relatie maar zoek je ook wat spanning en wat extra ontspanning en opwinding dan lees je best verder. welke exotische vrouw ( buitenlandse roots ) zou dit graag eens helpen waarmaken met mij. Elkaar leren kennen, wat uitdagen, afspreken en genieten van elkaar, een vriendschap met leuke sex erbij. Samen onze ervaringen uitbreiden, een vluggertje op een spannende plaats, lang genieten van voorspel .... Geen extremen en alles met respect en discretie.

Ben je tussen de 18 en de 45, heb geen voorkeuren naar maten en uiterlijk als alles in proportie is en je u goed in je vel voelt. Een leuke persoonlijkheid en gevoel voor humor vind ik tof. De vriendschap en gewoon eens afspreken om iets te drinken, een leuk of uitdagend berichtje is ook heel belangrijk.

Graag een reactie terug met wat uitleg over uzelf, hoe jij het ziet en een fotootje van jezelf ( niet alles prijsgeven, ontdek graag nog iets ;-). )

Ik ben een verzorgde man van 39, normaal gebouwd en sportief. 1m80 en 78kg. Zou leuk zijn meerdere keren te kunnen afspreken. Kan niet ontvangen. kan mij makkelijk verplaatsen en indien gewenst kan mij vrijmaken in de week en ook tijdens de dag. En tijdens de vakantieperiode zeker.

Warme groetjes !


Locatie

Genieter is beschikbaar in:

  • Oost-Vlaanderen
  • West-Vlaanderen

E-mail

Stuur een e-mail naar Genieter via onderstaand formulier.
Redlights

Redlights is een 18+ website.

Door verder te surfen gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de gebruiksvoorwaarden.

Ik ben 18 jaar of ouder
Meer informatie