Swingers Guust

Welk koppel gebruikt mij als oraal speeltje

Gepubliceerd door Guust (43j) op dinsdag, 12 juli - 17:22

Hey swingers,

Ik ben een gehuwde bi man (42), 1m70, 68kg, niet roker, weinig behaard en zou een fantasie willen waarmaken...

Ik ben op zoek naar een dominant maar discreet koppel die mij eens als sex slaafje wil behandelen. Ik bef en lik graag (overal) en wil dat ook (moeten) doen terwijl haar man haar neukt. Ik sta ten dienste van jullie. Alles kan (en is bespreekbaar), niets moet. Uiterlijk en leeftijd zijn onbelangrijk, hygiëne en discretie daarentegen zijn super belangrijk.

Een mogelijk scenario is het volgende. Ik kom s middags langs, V is in de keuken iets aan het klaarmaken, ik moet naakt op mijn knieën zitten, rug tegen het aanrecht. Om een boterham te smeren, komt ze voor mij staan en zet 1 voet op een krukje of op mijn dijbeen en moet haar ondertussen likken. V geniet van haar boterham. Even later komt haar man binnen en ze babbelen een beetje terwijl hij ook zijn middageten neemt. Ik lik verder. Opeens haalt M zijn slappe lul uit zijn broek en moet ik die stijf pijpen. V is zo opgewonden en wil die lul in haar sappig kutje. M gaat achter V staan en neukt haar terwijl ik V lekker verder bef. Een beetje later gaat M in de zetel zitten en V in "reverse cowgirl" op zijn schoot. Ik lik verder, lekker binnenkant van dijbenen, schaamlippen, clitje, lul die in en uitschuift en balzak. M en V komen klaar en nuttigen daarna verder het middagmaal. Ik verfris mij even en ben weer weg (tenzij er nog andere wensen zijn...)

Ik heb deze fantasie nog nooit kunnen uitvoeren en ik zou ook niet overhaast willen te werk gaan. Eventueel een "gewone" kennismaking (of via mail) vooraf is misschien interessant, zodat ik weet wat er verwacht wordt.

Regio Zottegem, Oosterzele, Aalst zou ideaal zijn...

Als er een koppel is die dat eventueel zou zien zitten, laat iets weten. Niets moet, alles kan en alles is ook bespreekbaar...

geile groetjes


Locatie

Guust is beschikbaar in:

  • Oost-Vlaanderen

E-mail

Stuur een e-mail naar Guust via onderstaand formulier.
Redlights is een website voor volwassenen

Ik ben 18 jaar of ouder
Ik ben nog geen 18 jaar

Deze website maakt gebruik van cookies.
Door verder te surfen, stemt u hiermee in.