Swingers David

Passie voor seks met passie

Gepubliceerd door David (37j) op dinsdag, 08 november - 16:45

Veel mannen, vrouwen en koppels dromen van een date, maar moeten zich door honderden reacties worstelen om een keuze te maken of hebben zelfs dan nog teleurstellende ervaringen. Gelukkig zijn er ook heel wat oprechte, respectvolle mannen en ik reken me graag tot die groep.

Ik sta erop om me tijdens een date te schikken naar de wensen van het koppel, met extra zorg voor de wensen van de vrouw. Respect staat voor mij centraal. Dat betekent in de eerste plaats aandacht voor elkaars verlangens en fantasie. Ik heb mentaal een brede fantasie, emotioneel een groot inlevingsvermogen en fysiek een stevig uithoudingsvermogen. Er is dus veel mogelijk voor mij. En ik hou ervan om zorg te dragen voor anderen. Ik hou van een zachte geleidelijke aanpak, maar als we elkar beter kennen spreken ook een kinky rollenspel of een stevige uitputtingsrace.

Ik ben discreet ivm foto's en persoonlijke gegevens: Ik wissel geen herkenbare foto's of filmpjes uit en zal dat ook nooit vragen. Ik werk met een aliasnaam en mailaccount. Ik ontvang niet privé, maar wil wel afspreken bij jullie thuis of op een locatie die we samen bepalen.

Ik gebruik geen drugs, dus ook niet om sekservaringen intenser te maken en zal steeds een condoom gebruiken voor intiem contact.

Voor we intiem zijn, is het fijn om samen even te douchen. Maar dat mag ook apart: Hygiëne en frisheid stimuleren het seksappeal voor alle partijen. Ik hou ervan om ook alles proper achter te laten.

Ik laat mijn date graag vooraf gaan met een grondig verkennend gesprek (of mail) zodat ik goed weet wat er van mij verwacht wordt, wat er wel en niet kan, wat jou opwindt en wat afknappers zijn. Heb je speciale wensen? Aarzel niet, chocqueren zal niet snel lukken en ik weet best wel mijn eigen grenzen te bewaken.

Hopelijk tot snel

mijn stats?

26/02/1979

Gent

1m83 / 70 kg

15/4cm


Locatie

David is beschikbaar in:

  • Antwerpen
  • Brussel
  • Oost-Vlaanderen
  • Vlaams-Brabant
  • West-Vlaanderen

E-mail

Stuur een e-mail naar David via onderstaand formulier.
Redlights is een website voor volwassenen

Ik ben 18 jaar of ouder
Ik ben nog geen 18 jaar

Deze website maakt gebruik van cookies.
Door verder te surfen, stemt u hiermee in.