Swingers Lili

Zin om de hoofdrol te spelen in deze BDSM fantasie?!

Gepubliceerd door Lili (34j) op zondag, 25 september - 23:20

Stel je voor, je bent door ons uitgenodigd op een hotelkamer.

Zij, een 34 jarige slanke knappe vrouw die graag de touwtjes in handen neemt, hij een iets molligere aantrekkelijke dertiger die naast haar geknield zit...

Jij, een verzorgde niet onaantrekkelijke bi-man die niet te bedeesd is om de leiding te nemen en zowel aandacht heeft voor de vrouw als voor de man.

Wat zoeken wij?
We gaan voor een ultieme date en uitdaging, wij hebben elkaar nog nooit ontmoet, deze sprong in het duister komt uiteraard niet zomaar uit de lucht vallen, het is het product van ellenlange chatgesprekken waarin de fantasie van dit mannelijk sletje centraal stond. Hij wil zo graag door haar 'gedwongen' worden om een alpha man te pijpen, dienen om haar en jouw lusten te bevredigen, anaal geneukt worden...

Als surplus zal dit sletje met blinkende ogen moeten toekijken hoe jij en zij intieme geile momenten beleven: Cuckolding.

Uiteraard zijn discretie, hygiëne en wederzijds respect een must!

Spreekt dit jou aan? Ben jij de geknipte avontuurlijke man die het aandurft om ons te ontmoeten op deze vrij ongewone manier? Heb je hier enige ervaring mee?

Indien je minstens één van bovenstaande vragen met ja beantwoordde, krijgen wij graag een uitgebreide motivatie vergezeld van je beste foto en wie weet beleven wij binnenkort een spannend avontuur met z'n drieën.

Nota bene, wij zijn wegens tijdsgebrek niet genegen om korte nietszeggende reacties te beantwoorden. Zet alvast je beste beentje voor.


Locatie

Lili is beschikbaar in:

  • Oost-Vlaanderen

E-mail

Stuur een e-mail naar Lili via onderstaand formulier.
Redlights is een website voor volwassenen

Ik ben 18 jaar of ouder
Ik ben nog geen 18 jaar

Deze website maakt gebruik van cookies.
Door verder te surfen, stemt u hiermee in.