Swingers Lustsletje

Lustsletje

Gepubliceerd door Lustsletje (32j) op woensdag, 06 juli - 07:06

Je bent welkom om haar te komen verwennen op dinsdag 09/08 tussen 22u en 23u.Wij zijn een kinkystel, zij is 32, 1m80, volslank en supergeil. Wij doen dit voor de lol en zijn geen profs!De bedoeling is dat ze door zoveel mogelijk mannen word genomen.
Enkele voorwaarden: Je komt fris gewassen langs, indien niet proper, vervelende geurtjes, indien dronken of respectloos... GEEN DATE! Mijn zaadsletje zal met respect op een zachte manier behandeld worden! Ze zal geblinddoekt klaarliggen. Je komt binnen, kleed je uit en doet je dingSTOP is STOP!, GEEN ANNAAL, NIET PRATEN (hoort bij de fantasie), GEEN BRUTALITEIT, GEEN ONVERZORGDE KERELS, GEEN VREEMDELINGEN (niet haar type), niet aan haar hoofd trekken of sleuren, ze had een operatie aan de nek! Alleen lust, geen pijn!
Zoals reeds vermeld in de advertentie vragen we een kleine bijdrage om haar helemaal 't gevoel te geven een slet te zijn.
Wil je gewoon jezelf rukken en op haar klaarkomen: 10€Je wil klaar gepijpt worden: 30€Neuk je haar met condoom, verplicht klaarkomen op haar: 50€Heb je een zeer recent attest dat je soa-vrij bent, vul je haar kutje ook voor 50€.
Ik laat maar enkele mannen gelijk binnen... De bedoeling is dat je haar op een zachte manier gebruikt, je ding doet en weg gaat.Het is niet de bedoeling dat jullie blijven hangen bij deze date. Er wordt ook niet gepraat, gewoon pure lust!Het zaad wordt ook niet verwijderd... je mag dus niet vies zijn van een beetje sperma, dat is zij ook niet.Op 't einde van de avond hopen we dat ze volledig onder 't zaad zit.Ik neem een foto hiervan en bezorg die aan jullie als aandenken. Indien jullie willen neem ik ook een onherkenbare close-up foto om haar nadien mee te confronteren.
De mannen die fijn zijn in omgang komen zeker in aanmerking voor een volgende keer!
Wanneer dit alles je aanspreekt zou ik graag van u willen horen welke formule jij wil en wanneer dat je ongeveer langskomt tussen 22u en 24u. De date zal waarschijnlijk doorgaan in zolder. Graag ook een gsmnr zodat ik je dinsdag de juiste gegevens kan doorsturen.


Locatie

Lustsletje is beschikbaar in:

  • Antwerpen
  • Limburg
  • Vlaams-Brabant
  • Limburg (NL)
  • Noord-Brabant (NL)

E-mail

Stuur een e-mail naar Lustsletje via onderstaand formulier.
Redlights is een website voor volwassenen

Ik ben 18 jaar of ouder
Ik ben nog geen 18 jaar

Deze website maakt gebruik van cookies.
Door verder te surfen, stemt u hiermee in.