Vind je hem leuk?

Show Location in Map

Leuke en verstandige mannen gezocht

Swingers Beerst

Leuke en verstandige mannen gezocht

Swingers Beerst

Swingers Beerst

Lees eerst aandachtig de bijsluiter!

Zij (46) , hij (44) op zoek naar extra man(nen) om haar te plezieren en waarbij haar genot centraal staat. Wij hebben een hekel aan administratie before to get things done en zijn gewoon heel duidelijk.

Wij hebben volgende scenario in gedachten, zij zal geblinddoekt klaar zijn en jij durft de scène te betreden zonder enig schroom en wakkert het dier in je in no time aan. We spelen haar gewoon nat, intens maar verfijnd en neuken haar afwisselend . Emptying balls in two minutes is dus niet het tafereel die we voor ogen hebben.

Zij , milf van 46 mooie vormen , Dame op straat, nymfomane in bed(heeft werkelijk continu zin in sex en hij geniet ervan om haar te zien genieten). Hij gentleman. Beiden een gezond BMi, verzorgd.

Jij ? Bij voorkeur jonger, normaal tot degelijk geschapen, ( min 15 cm) , heel verzorgd , een beetje posh in taalgebruik en woorden kunnen gebruiken met meer dan drie lettergrepen.Opgevoed en bij voorkeur opgeleid.je hebt een duidelijk foto (kleine check voor de date zal zowiezo gebeuren/ no worries heel kleine check).

Zij kiest de mannen met wie ze het bed deelt en als extra informatie geef ik mee, een dickpick zal niet aanslaan tenzij die in gesoficiticeerde vorm wordt aangebracht, foto naturel van het aangezicht zonder filter. Je hebt te maken met een hoogopgeleide Dame dus wat verfijning is een must. Als ze extra vragen heeft zal zij je ook in eigen persoon aanspreken.

Als je aan de criteria voldoet en zin hebt in een potje heerlijke sex dan verwachten we je kandidatuur (enkel via mail) op b-l2024@outlook.com. ben je echt goed en leuk en heeft ze zichtbaar genoten van je pik in mond en vagina, dan kom je gewoon terug om verder te experimenteren zolang dat je beseft dat het enkel om sex draait

L en B

24/7 beschikbaar

Geslacht: Man
Leeftijd: 44 jaar
Geaardheid: Hetero
Nationaliteit: België
Etniciteit: West-Europees
Talen: Nederlands, Frans, Engels
Lengte: 177cm
Gewicht: 75kg
Haarkleur: Bruin
Kleur ogen: Bruin
Intiem kapsel: Geschoren
Formaat penis: 18x5cm
Tattoo(s): Neen
Piercing(s): Neen
Roker: Neen
Vind je hem leuk?