Swingers Rob & Jo
Geverifieerd

Tof openmindend stel voor leuke ontmoetingen.

Gepubliceerd door Rob & Jo (44j) op donderdag, 01 december - 10:53

We zoeken een leuk koppel met verzorgde looks en enig niveau is toch graag gewenst, waar we samen plezierige tijden kunnen beleven.
Wij vinden het zeker fijn om er een tof vriendschap aan over te houden dus geen bedhoppers aub.
We zijn een sociaal modern koppel (beide 44j) die er niet onaardig uitzien en zijn op en top verzorgd. We genieten samen van onze schaarse tijd en willen die dan ook zinvol invullen met een mooie mix van gezelligheid, humor,klasse en erotiek. Jo is een mooie vrouw met een bi kantje, slank, ,blauw ogen en kort blond snitje. Rob een charismatische zeer vrouwvriendelijke man, kaal kopje en slank.
We vinden het heerlijk om samen met een koppel te amuseren, sexy avondje uit waar we van mekaar kunnen genieten. Plezier met 4 staat bij ons steeds voorop.
Het oog wilt ook wat,we zien graag mooi sexy lingerie, jarretels & high heels.. In dezelfde kamer samen vrijen, zien hoe de partners verwend worden en waar van partner switchen kan. Er kan veel maar geen full swap !!
Een kennismaking kan voor ons in een leuk café waar we mekaar wat beter leren kennen of een ontmoeting doen we ook graag in een trendy club, avondje starten met een drankje en we zien wel waar de avond ons brengt.
Eerlijkheid, discretie en respect zijn voor ons belangrijke keywords.

kissss en wie weet tot gauw


Locatie

Rob & Jo is beschikbaar in:

  • België

E-mail

Stuur een e-mail naar Rob & Jo via onderstaand formulier.
Redlights is een website voor volwassenen

Ik ben 18 jaar of ouder
Ik ben nog geen 18 jaar

Deze website maakt gebruik van cookies.
Door verder te surfen, stemt u hiermee in.