Privé ontvangst Ann
GOLD

Erotische lingam en Esalen Massage

Gepubliceerd door Ann (36j) op dinsdag, 22 mei - 08:15

Massage de kunst van het aanraken

Aanraken en aangeraakt worden diep vanbinnen verlangen we er allemaal naar. En toch vinden we het moeilijk om de controle los te laten en over te geven aan het moment.

Positieve effecten tijdens en na een massage

Tijdens het masseren van de spieren wordt een goeie circulatie op gang gebracht,afvalstoffen worden weggevoerd en spanning en stress nemen af. Tijdends het liefdevol masseren komer er vooral stoffen vrij zoals oxytocine ook wel het gelukshormoon genoemd. Oxytocine komt ook vrij tijdens een orgasme.

Visie

Ikzelf ben ervan overtuigd dat wij vastzitten wat liefde en affectie betreft. Bewust worden van je eigen lichaam en seksualiteit is voor veel mensen ongekend terrein. Tijdens Esalen massage in combinatie met Lingam, beleef je alles op een hoger niveau wat liefdevol aanraken betreft. Ik vind het even belangrijk om als massagetherapeut een algemeen goed gevoel bij de klant los te maken voor en na de massage, dit begint al bij de ontvangst, voldoende tijd nemen vooral bij de eerste kennismaking, als dit goed zit gaat het al een stuk gemakkelijk om te ontvangen op de tafel.Emoties kunnen na een sessie vrijkomen , dit komt vooral omdat ik het belangrijk vindt om lichaam en geest op elkaar af te stemmen, want als je echt liefdevol aangeraakt wordt komt alles los. Ik neem dus voldoende tijd tussen iedere sessie om je daarin te ondersteune. Affectie , begrip en liefdevolle aanraking zijn de bouwstenen om goed in je vel te zitten.

Werkwijze

Zoals eerder gezegd begint alles bij de eerste kennismaking. Vaak zijn mensen al geblokkeerd voor dat een massage kan beginnen, ik probeer dus al een stukje van dat gevoel weg te nemen door u te ontvangen in een ontspannen sfeer. Er wordt u een drankje aangeboden, en ik leg u uit hoe ik tewerk ga tijdens mijn sessies daarom wordt van u verwacht 10 minuten op voorhand te arriveren . Alles begint bij een vertrouwen en vooral discretie tussen de massagetherapeut en gemasseerde. Tijd nemen is dus essentieel.Vooraf wordt de kamer opgewarmd tot 25 graden. Ik gebruik neutrale massageolie van het merk Volatille, deze olie is vooral samengesteld uit amandelolie. U kunt uitgebreid tijd nemen om een douche te nemen voor en na de massage.De massages worden gegeven op een professionele massagetafel waar comfort voorop staat.

Esalen Massage the sensual touch

Esalen massage vindt zijn oorsprong in het Esalen Instituut Big Sur en maakt deel uit van de holische massages. Esalen is een vloeiende , gevoelige en soms krachtige manier van aanraken. Kenmerkend aan deze massage zijn de effleurage technieken of lange strijkbewegingen. Het is ook een combinatie van Zweedse en bindweefselmassage. Het lichaam wordt als geheel gezien en altijd verbonden. Hier wordt vooral gewerkt met de onderdarm, dit vooral om een groter oppervlak van het lichaam mee te nemen. Deze vorm van massage is vrij sensueel en sluit daarom gemakkelijk aan bij een Lingam massage.

Lingam Massage

Lingam is Sanskriet voor het woord penis en is een vorm van erotische massage, en vooral een bewustwording van de mannelijke seksualiteit. Lingam is een eervolle aanraking van de geslachtsdelen,liefdevol en respectvol. Hierbij is de weg naar het hoogtepunt belangrijker dan het hoogtepunt zelf. De kunst bij Lingam is vooral het opbouwen van de seksuele energie en het bewust loslaten ervan. De massage is niet gericht op de fysieke resultaten, maar vooral op het liefdevol aanraken. Bij een Lingam massage worden de penis, scrotum en perineum gemasseerd. Er zijn heel veel verschillende technieken hiervoor. Sensuele strijkbewegingen afgewisseld met verassingsmomenten. Met altijd als doel het orgasme uit te stellen, tot op het punt van volledige extase, en overweldigende energie die men voelt doorheen het volledige lichaam wanneer een orgasme vrijkomt.

Prostaat Massage

De prostaat of voorstandsklier is een klier, de grootte van een walnoot, die zich vlak onder de blaas om de urinebuis heen zit. Bij sommige mannen is dit een erogene zone, en kan bij de juiste stimulatie ervan als zeer aangenaam ervaren worden. Een prostaat massage is altijd in combinatie met een Lingam massage. Rondom de prostaat liggen bloedvaten die opzwellen tijdens een erectie, waardoor de prostaat heel gevoelig kan zijn. Tijdens een prostaatmassage wordt er vooral gemasseerd rond de anus en perineum, dit alles wordt opgebouwd vooraleer de prostaat gemasseerd wordt. Het stimuleren van de prostaat kan bij sommige mensen het orgasme intenser maken.

Geven is essentieel ...ontvangen een geschenk

Belangrijk!

Gelieve u afspraak tijdig te boeken

U kunt mij het best telefonisch bereiken van maandag tot zaterdag telkens voor 10 u en tussen 12 u en 13u30

  • Opgelet ik antwoord niet op sms of privenummers. Gelieve mij dan ook telefonisch te contacteren!!

Tijdens de sessies worden geen oproepen beantwoord.

Uren

maandag 10-12u 14 u -22 u

dinsdag 10-12 u 14 u-22 u

woensdag 10-12 u 14 u-22 u

donderdag 10-12 u 14u-22 u

vrijdag 10-12u 14u-22u

zaterdag 10-12 u 14u- 20 u

Prijzen

Lingam Esalen massage 60 minuten 100 euro

Lingam Esalen massage 90 minuten 120 euro

Lingam Esalen massage 60 minuten + prostaat massage 120 euro

Lingam Esalen massage 90 minuten + prostaat massage 140 euro

Contact

0032 496 06 73 86

Lieve groet

Ann

o


Profiel

Geslacht:
Vrouw
Geaardheid:
Hetero
Nationaliteit:
België
Leeftijd:
36 jaar
Lengte:
172cm
Gewicht:
62kg
Haarkleur:
Bruin
Kleur ogen:
Blauw
Cupmaat:
B
Tattoo(s):
Neen
Piercing(s):
Neen
Roker:
Neen

Locatie

Ann ontvangt privé in Oostende (West-Vlaanderen)


Mogelijkheden

Massage

  • Massage op massagetafel

Tarieven privé

1 uur:€ 100
1,5 uur:€ 120

Contacturen

Maandag:
10:00 tot 22:00
Dinsdag:
10:00 tot 22:00
Woensdag:
10:00 tot 22:00
Donderdag:
10:00 tot 22:00
Vrijdag:
-
Zaterdag:
10:00 tot 20:00
Zondag:
-
Telefoon:
0496067386


Redlights is een website voor volwassenen

Ik ben 18 jaar of ouder
Ik ben nog geen 18 jaar

Deze website maakt gebruik van cookies.
Door verder te surfen, stemt u hiermee in.