Privé ontvangst Eros Empire
Geverifieerd

Eros Empire

Gepubliceerd door Eros Empire (37j) op maandag, 21 augustus - 19:04

Eros geeft allerlei vormen van professionele massagetechnieken. Als masseur heeft hij zijn getuigschrift "Beroepsbekwaamheid in de massagetechnieken" behaald via avondschool.

Deze massages voert Eros uit in zijn wellness privé praktijk, met o.m. jacuzzi, sauna, Turkse Hammām, grootte ruime douche, salon ruimte met twee flatscreens, licht en geurtherapie. Dit te Roeselare. Alsook op verplaatsing bij bedrijven, massagesalons of in sauna's.

Er is keuze tussen geurende of niet-geurende natuurlijke kwaliteitsoliën. Indien gewenst kunnen er ook echte natuurlijke essentiële oliën gebruikt worden, volgens de noden of de toestand van de klant.

Hoe gebeurt de massage?
De massage duurt een volledig uur, waarbij het volledige lichaam met professionele massagetechnieken behandeld wordt. Diverse massage technieken kunnen gevraagd worden zoals:

- Erotische massage

- Nurugel massage ( body tot body massage )

- Tantra massage ( deels body tot body massage )

- De echte Turkse Hammām massage, met Kese scrubhandschoenen en de schuimzak. Turkse ḥammām the met snoepjes. Bijkomende mogelijkheid voor warm gevende crème pakking over gans het lichaam, uitgezonderd gezicht.

- Hotstone massage

- Scrub massage met suiker of zouten,....

- Kruidenstempel massage

- SM massage

- Relax massage

- .....

In Eros wellness privé praktijk wordt de klant vriendelijk onthaald en een drankje aangeboden. Eerst geeft Eros uitleg over het verloop van de massage. Er wordt een douche genomen en u gewassen. Dan de eigenlijke massage. Na de massage is er mogelijkheid zich te verfrissen in de moderne Hamamdouche (laten wassen). Als afsluiter wordt nog een drankje aangeboden. Eros geeft ook de gelegenheid aan zijn klanten om samen met hem te genieten van een glaasje en een versnapering in de jacuzzi.

Geniet van de meest ontspannende en prikkelende massage bij Eros te West-Vlaanderen (Roeselare). De verschillende wellness faciliteiten zijn voorhanden om uw ervaring compleet te maken.

Iedere eigenlijke massage is de volle uur ( 60 min ) uitgevoerd. Dus douche vooraf of nadien is GRATIS en zit dus NIET in die 60 min inbegrepen. Dus met andere woorden, de klant krijgt waarde, respect voor zijn gevraagde tijd wat hij betaalde.

 

In de wellness is er ook mogelijkheid tot duo-massage met Shenaia.

Eros doet ook begeleiding voor aangename dinnerdates op niveau, klasse, met elegantie, intelligentie, charmant en 100% discretie.

Begeleiding voor een volledige dag of meerdere dagen in het binnenland of buitenland is ook steeds mogelijk.


Locatie

Eros Empire ontvangt privé in Roeselare (West-Vlaanderen)


E-mail

Stuur een e-mail naar Eros Empire via onderstaand formulier.
Redlights is een website voor volwassenen

Ik ben 18 jaar of ouder
Ik ben nog geen 18 jaar

Deze website maakt gebruik van cookies.
Door verder te surfen, stemt u hiermee in.