Privé ontvangst Mrs.Claudia

Oudere Meesteres (66jr) met lustslavinnen

Gepubliceerd door Mrs.Claudia (67j) op woensdag, 21 februari - 15:35

50 plussers(onderdanigen),(iets jonger kan ook,) die hun bdsm fantasie graag willen beleven met een ervaren Domina..Hard spel en/of streng of soft,heel soft en erotisch of juist pure sensualiteit. Rollenspel met jouw fantasieen. Alles is bespreekbaar in wederzijds respect.

Candleplay, cbt, electro,anaal,sounding ,pijnprikkeltjes en lust. Jij vraagt het en je weet nog voor je een afspraak hebt of ik je in je spel kan tegemoet komen.(eerlijk is eerlijk).Wij verzorgen een spel op jouw maat. Je bent na 50jaar niet afgeschreven en zeer welkom.Jij staat bij ons centraal.

Voel je je aangesproken? Wij zijn niet piepjong maar ik beloof je een sessie waar je nog lang zal van nagenieten. Bel me dan en vertel me je fantasie zo krijg je een fair gesprek waarbij je alle nodige info kan bekomen.Veel is bespreekbaar.

Aparte KENNISMAKINGSSESSIE voor de beginnende bezoeker. Wees gerust je wordt met de nodige zorgen en respect behandeld. Niks moet.... dus ..... praat met me en je zal je lekker voelen bij je eerste sessie. Je moet me wel zeggen dat je de voorkeur geeft aan een kennismakingssessie zodat we de nodige afsprakenkunnen maken.

Ook weekavonden en zaterdag - zon en feestdagen mogelijk.Flexibele uren. ik wil wel opgebeld worden MET nummerherkenning. Onnodig te bellen met privénummer. Mijn nr.0486/88.11.61


Verschillende vormen van samenspel kunnen worden besproken.
bv.Meesteres alleen ook voor KORTERE sessie,vb. half uurtje - twee Meesteressen, Meesteres+ lustslavin of toeschouwster, , enz.... Spel met assistentie van lustslavin is zeer in trek. Vraag ernaar voor info. Voor de goede orde: wij zijn geen prostituées dus zij die op zoek zijn naar ALLEEN "een snelle wip" kunnen zich de moeite besparen. Wij verzorgen een aangenaam spel met hoogtepunt maar gaan niet voor neuken ALLEEN.

We staan wel open voor vele vormen van rollenspel dus vertel het me en we bespreken het..

We hopen je binnenkort te kunnen verwelkomen.Grote foto = één van de lustslavinnen.

Voor BEGINNERS heb ik een uurtje voorzien dat je meer inzicht geeft in bdsm en je ook een zachte en practische eerste ervaring zal brengen. Ben je bi-schierig?? Praat erover en er is ook een mogelijkheid tot sessie.

Kus van ons allen.


Mrs.Claudia


Locatie

Mrs.Claudia ontvangt privé in Deurne (Antwerpen)


E-mail

Stuur een e-mail naar Mrs.Claudia via onderstaand formulier.
Redlights is een website voor volwassenen

Ik ben 18 jaar of ouder
Ik ben nog geen 18 jaar

Deze website maakt gebruik van cookies.
Door verder te surfen, stemt u hiermee in.