Privé ontvangst Ornella
Geverifieerd

ORNELLA!

Gepubliceerd door Ornella (51j) op woensdag, 15 augustus - 03:32

Hey,

Mag ik me voorstellen?.....1.71 cm groot, 66 kg, cupmaat borst E, bruine, lange haren en bruine ogen.

Ik heb een E/cup van borst (groot dus).

Van maandag tot en met zondag ontvang ik van 12 tot 21u.

Men kan eventueel op een later of vroeger tijdstip een rdv verkrijgen dan de uren welke vermeld staan.....het volstaat enkel TIJDIG te verwittigen.

Ik aanvaard MAX. 2 klanten per dag....dit is een PERSOONLIJKE KEUZE....

Wanneer ik dus, bv. om 16 u 2 klanten heb....of 1 klant gedurende 2 uren....dan neem ik niemand meer aan voor deze dag.....

Wilt U meerdere inlichtingen......Gelieve te telefoneren naar 0478/83.63.80.

U kunt me telefonisch bereiken vanaf 11 u in de voormiddag, tijdens de week, op zaterdag en zondag...

De afspraken worden meestal vastgelegd (bij voorkeur) in de vooravond. Past dit U niet, dan kan U steeds (proberen) een rdv te verkrijgen 1 of 2 u voor onze ontmoeting.

Wat ik doe (of niet doe) tijdens (ons) ogenblik samen vermeld ik niet op het internet.....

Belt U me gerust wanneer U vragen hebt daaromtrent en ik zal deze eerlijk en openhartig beantwoorden. Ik plaats dit gewoonweg niet op het internet omdat ik vind dat de ganse wereld niet hoeft te weten wat er tussen ons beiden gebeurt.....(zou kunnen gebeuren)….of dit nu een massage is, een etentje....of wat dan ook...Dit blijft tussen ons beiden.....

PS// Het soort spelletjes à "LA COCHONNE" zijn niet aan mij besteed....Ik bedoel.... wat men ziet in de goedkopere sexfilms e.d.

Ik doe dus ook niet mee aan urologie, scatologie en sodomie. Volgens mij kan men een uur samen knusser doorbrengen dan zulke praktijken te benutten…. Ik ben inderdaad een rijpere vrouw....100% AKKOORD....wat helemaal niet betekent dat ik een nymphomane ben die ALLES doe (zoals velen denken).

PS/Ik beantwoord geen telefoons van welke het nummer verborgen is.....en ik REAGEER AL HELEMAAL NIET OP SMS.....Sorry dat ik dit laatste in hoofdletters schrijf.....Ik probeerde met gewone letters, maar de meesten houden GEEN rekening wat er geschreven staat. (Gebrek aan RESPECT!). Ik reageer ook niet op nummers die verborgen zijn…..sorry.

Wanneer U een boodschap nalaat op mijn voicemail (1230).....VERGEET DAN AUB NIET uw telefoonnummer duidelijk in te spreken op welk ik U kan terug contacteren! Wanneer ik niet in het bezit ben van Uw nummer kan ik U ook niet terug contacteren... Lijkt me logisch!

60 + ers, 70 ers en meer zijn eveneens van harte welkom.

Hygïene, respect, discretie en beleefdheid zijn 4 punten die ik hoog aanschrijf. De personen die over deze kwaliteiten beschikken zijn hier dan ook meer dan welkom.

Lees aub de tekst alvorens te telefoneren..... dat verhindert het stellen van onnodige vragen....U klikt op het dashboard, dan op "profiel"....en U zult zien waar ik gevestigd ben enz....

Wanneer ik verhinderd zou zijn om de telefoon te beantwoorden op het ogenblik dat U belt......Laat me dan minstens een berichtje na MET UW TELEFOONNUMMER en ik zal U zo gauw mogelijk terug contacteren.

Ik hoop tot heel gauw,

Liefs,

Ornella

PS// Ik hou van zachtheid, respect en tederheid...Mannen met speciale fantasies…..dat kan gaan van vulgaire LATEX LINGERIE tot SPECIALE sexuele uitspattingen gelieve zich te onthouden.....

Mannen die een rdv willen bekomen om enkel (MISSCHIEN???) te komen opdagen....= GEBREK aan RESPECT.....Ga dan maar vlug naar het volgende profiel....SORRY!


Profiel

Geslacht:
Vrouw
Geaardheid:
Hetero
Nationaliteit:
België
Talen:
Nederlands, Frans
Leeftijd:
51 jaar
Lengte:
170cm
Gewicht:
65kg
Haarkleur:
Bruin
Kleur ogen:
Bruin
Intiem kapsel:
Puur natuur (ongeschoren)
Cupmaat:
E
Tattoo(s):
Neen
Piercing(s):
Neen
Roker:
Neen

Locatie

Ornella ontvangt privé in Watermaal-Bosvoorde (Brussel)


Mogelijkheden

Massage

  • Body to body

Contacturen

Maandag:
12:00 tot 21:00
Dinsdag:
12:00 tot 21:00
Woensdag:
12:00 tot 21:00
Donderdag:
12:00 tot 21:00
Vrijdag:
12:00 tot 21:00
Zaterdag:
12:00 tot 21:00
Zondag:
12:00 tot 21:00
Telefoon:
0478836380


Redlights

Redlights is een 18+ website.

Door verder te surfen gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de gebruiksvoorwaarden.

Ik ben 18 jaar of ouder
Meer informatie