Privé ontvangst Cara Mia
Geverifieerd

Cara Mia's Verwenhuis te Beernem

Gepubliceerd door Cara Mia (27j) op dinsdag, 18 juli - 22:35

Sensuele massage te Beernem (tussen Brugge en Aalter)

Graag ontvang ik jou in mijn discreet gelegen, verzorgd verwenhuis, waar je parkeerplaatsje, hygiëne en kwaliteit altijd gegarandeerd zijn.

Ik ben Cara, een 27-jarige professionele masseuse. Je kan bij mij terecht als man, vrouw, of koppel voor een heerlijk ontspanningsmoment. Mijn tantra- en sensuele massages geef ik met warme olie en langzame strijkingen. Je komt helemaal tot rust, terwijl je vervolgens intens kan genieten in een ongedwongen en rustige sfeer. Tijdens deze massage mag je mij aanraken en strelen, zolang de rol 'gever - ontvanger' gerespecteerd wordt... De aangeboden massages worden steeds naakt gegeven en ontvangen. Ik Beschik ook over een infrarood sauna waar we tijdens jouw bezoek samen in kunnen ontspannen en genieten.

Voor elke gast voorzie ik 15min extra tijd zodat we kunnen kennismaken en ons opfrissen. Er is ook parfumvrije zeep voor wie dit graag wil.

Meer info over tarieven, koppelmassages, mogelijkheden, enz. vind je op mijn website.


Vergoeding

15 min sauna / 2x 15min sauna ______________€30 / €50
60 min / 90 min sensuele massage___________€110 / €160
60 min / 90 min tantric b2b massage__________€150 / €210

Mijn vrije dag: zaterdag (je kan wel bellen)

Maak tijdig je afspraak. Bellen voor een massage de dag zelf lukt slechts sporadisch. Wil je toch een poging? denk er dan zeker aan om zo vroeg mogelijk te bellen.

Privénummers, vaste lijnen en smsjes worden niet beantwoord, Ik doe mijn uiterste best om emails binnen de 48 uur te beantwoorden, maar ik heb het druk en krijg veel mails, dus kan dit ook wat langer duren. Emails dienen tevens enkel voor extra informatie, niet voor afspraken.

Kan de afspraak niet doorgaan? Er kan altijd iets tussen komen, maar breng mij op de hoogte, zodat ik mijn agenda kan herschikken, en we later nog steeds kunnen afspreken. Annuleren kan tot 24u voor de afspraak.

Enkel nette gasten zijn welkom. Meer specifiek: personen met een onverzorgd voorkomen of een gebrek aan persoonlijke hygiëne masseer ik niet. Een goede hygïene is een vorm van respect, en ik reken daar graag op.

Huisregels: Wanneer je een afspraak maakt, ga je automatisch akkoord met de huisregels te vinden op mijn website.

Ik sta je ook graag te woord aan de telefoon. De beste uren om te bellen zijn: tussen 8.30u en 10.30u of tussen 21.00u en 23.30u.

Groetjes Cara


Locatie

Cara Mia ontvangt privé in Beernem (West-Vlaanderen)


E-mail

Stuur een e-mail naar Cara Mia via onderstaand formulier.
Redlights is een website voor volwassenen

Ik ben 18 jaar of ouder
Ik ben nog geen 18 jaar

Deze website maakt gebruik van cookies.
Door verder te surfen, stemt u hiermee in.