Ik wil geen e-mail ontvangen via het contactformulier.

U kan het contactformulier globaal uitzetten via de instellingen op uw profiel.
Klik op de link "profiel" op uw dashboard en op de 3e stap "contact" heeft u een vinkje met de vermelding "contactformulier". Vink dit vakje uit en klik op de knop "volgende". U zal merken dat het contactformulier op uw advertenties en profiel verdwenen is.

Wilt u opnieuw contact per e-mail? Vink eenvoudigweg het vinkje opnieuw aan.

Terug

Redlights

Redlights is een 18+ website.

Door verder te surfen gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de gebruiksvoorwaarden.

Ik ben 18 jaar of ouder
Meer informatie