Ik wil geen e-mail ontvangen via het contactformulier.

U kan het contactformulier globaal uitzetten via de instellingen op uw profiel.
Klik op de link "profiel" op uw dashboard en op de 3e stap "contact" heeft u een vinkje met de vermelding "contactformulier". Vink dit vakje uit en klik op de knop "volgende". U zal merken dat het contactformulier op uw advertenties en profiel verdwenen is.

Wilt u opnieuw contact per e-mail? Vink eenvoudigweg het vinkje opnieuw aan.

Terug

Redlights is een website voor volwassenen

Ik ben 18 jaar of ouder
Ik ben nog geen 18 jaar

Deze website maakt gebruik van cookies.
Door verder te surfen, stemt u hiermee in.