Wat zijn de beste seks standjes voor jullie?

Op het internet lees je heel vaak artikelen zoals ’10 standjes die haar sowieso een orgasme geven’, ‘de 5 leukste standjes die haar gemakkelijk zwanger maken’, ‘3 standjes waar elke man zot van wordt’, enzovoort.

Hoewel deze artikelen zeer inspiratievol zijn en je zeker die standjes eens moet proberen, bieden ze helaas geen antwoord op de vraag wat nu de beste standjes voor jullie zijn? Om eerlijk te zijn, geen enkel artikel gaat jullie kunnen vertellen wat voor jullie het beste is, maar hoe komen jullie dan te weten wat jullie nu het lekkerste vinden?

Experimenteer met seksstandjes

Het is belangrijk om niet in een systeem te komen dat je keer op keer herhaalt, bijvoorbeeld: eerst standje 69, dan missionarisstand en we eindigen op z’n hondjes. Zulke vaste opeenvolgingen van houdingen zijn te vermijden omdat seks niet meer spannend is.

Hoewel het misschien standjes zijn die jullie heel lekker vinden, neemt het gewoon op den duur het seksplezier weg. En dat willen jullie toch niet? Om deze reden is het heel belangrijk om met seksstandjes te experimenteren. Experimenteer regelmatig met nieuwe standjes en wissel deze af met de ‘ouwe getrouwe’ die je sowieso lekker vindt.

Op deze manier ben je zeker dat je heel veel plezier gaat hebben van de seks en breid je stelselmatig je seksrepertoire uit. Zeker als je na de seks praat met je partner over de nieuwe standjes, gaat er een nieuwe wereld voor jullie open.

Stel jullie vragen zoals vond je het standje lekker? Kunnen we ze misschien iets aanpassen?

Tip! Heb je wat inspiratie nodig voor enkele heerlijke seks standjes?

Ontdek tientallen geïllustreerde standjes in dit artikel.

Wissel af

Als jullie op deze manier een hele reeks standjes hebben die jullie heel leuk vinden, is het belangrijk om hierbinnen ‘geen favorieten’ te kiezen. Deze standjes vinden jullie immers allebei heerlijk!

Wat je wel zou kunnen doen, is afspreken welke standjes voor een ‘vluggertje’ zijn en welke standjes voor wat, ehm… intensievere seks goed zijn.

Sommige standjes zijn immers meer orgasme gericht dan anderen, terwijl andere standjes dan weer een zeer cosy en hecht gevoel aan jullie beide geven omdat ze meer op knuffelen dan echt het ‘presteren’ zijn gericht.

Een goede tip is ook om niet af te spreken welke standjes je gaat doen, maar dat je afspreekt wie het voortouw deze keer neemt.

Natuurlijk moet het dan niet per se naar de kinky kant neigen, maar doordat iemand de leiding neemt, heeft de ene de kick omdat hij/zij de keuze heeft en kan doen wat hij/zij het liefste heeft en de andere partner kan heel aangenaam verrast worden.Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website

*