Pijnlijke seksongelukken

Pijnlijke seksongelukken
Seks is niet altijd leuk. Soms kan het er best pijnlijk aan toe gaan. Bewust, zoals bij SM, maar soms is het niet de kink die tot een pijnlijke ervaring leidt.

Het accident schuilt vaak achter kleine hoekjes. En ook tijdens het vrijen, komt het zo nu en dan loeren. In dit artikel tonen we enkele choquerende en minder choquerende seksongelukken.

Au. Auw. Auch! Gelukkig zijn de meeste zeldzaam.

Een gebroken penis

De meeste mannen zullen nu automatisch naar hun kruis grijpen, maar soms gebeurt het dat door iets te ruige seks de penis breekt.

Dit is een van de zeldzaam voorkomende seksongelukken, maar is een zeer pijnlijke. In het geval van een gebroken penis moet de man zo snel mogelijk naar het spoed worden gebracht, waar de man zo gauw mogelijk geopereerd zal worden.

Hoe minder tijd er tussen de penisbreuk en de operatie zit, hoe meer kans er is dat de man zijn penis ooit nog op een natuurlijke wijze ‘rechtop’ kan krijgen.

Een iets vaker voorkomend seksongeluk is dat door iets te brute seks de voorhuid scheurt en de ader geraakt is. Ook dan is het belangrijk zo snel mogelijk naar spoed te gaan al zijn de gevolgen minder radicaal dan bij een gebroken penis.

Oeps, nu heb ik je wel heel goed beet

Een ander zeldzaam penisongeluk is de zogenaamde penis captivus. Dit gebeurt wanneer er tijdens het vrijen de spieren van de vagina-ingang plots aanspannen.

Vaak gaat dit samen met een plots ongemakkelijk gevoel bij de vrouw. Wanneer de penis van de man hierdoor ‘gevangen genomen’ wordt, zit er weinig anders op dan de 112 te bellen en samen zo naar het ziekenhuis worden gebracht.

Stout poesje

Het gaat dan niet om het koosnaampje van de vrouw haar meest intieme deel, maar wel degelijk om een stoute kat! Het gebeurt naar het schijnt regelmatig dat een kat hun baasjes aanvalt wanneer zij seks hebben.

Dit zorgt dan vooral voor sneden en krabben op de rug, billen, maar soms hangt ook de balzak aan flarden… Wilt je partner een kat? Geef dit als reden waarom jij er geen wilt.

Een orgasme dat je hart stil doet staan

Een van de meest voorkomende seksongelukken op oudere leeftijd en vooral bij mannen is een hartstilstand door orgasme.

Het gevoel van het orgasmes is je hart even teveel. Het is belangrijk dat in die gevallen de reanimatie zo snel mogelijk te starten. Het gebeurt echter regelmatig dat het orgasme fataal is, al zijn er wel ergere manieren om tot je eind te komen!Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website

*