3 tips voor de dom(me) in je

3 tips voor de dom(me) in je

Met de hit die zowel het boek als de film Fifty Shades of Grey zijn geworden, rinkelt de kassa in veel erotiekshops zoals nooit te voren. Heel veel koppels (jong en oud) beginnen te experimenteren met bondage en SM.

Het aankopen van handboeien en zweepjes is dan vaak ook een stap die men tegenwoordig sneller zet. Maar dom(me) zijn voor je partner gaat verder dan dat. Dit artikel biedt enkele tips en vuistregels voor de beginnende dom(me) in je.

Tip 1 – Praat over de fantasie

Als dom(me) is het heel belangrijk dat je je partner niet alleen langs buiten kent, maar ook langs binnen kent. Je moet weten waar hij geil van wordt en waar hij juist op afknapt. Praten over jullie fantasieën is dus de boodschap.

Als dom(me) moet je immers perfect weten hoever je kunt gaan en ontdekken welke grenzen je eventueel bij je sub wil verleggen. Gewoon je zin doen naar believen is vaak ten stelligste afgeraden, tenzij je maar een keer dom(me) wilt zijn natuurlijk.

Tip 2 – Gedachten, gedachten en nog eens gedachten

Hoewel bondage en SM terecht geassocieerd worden met pijn is dat niet (altijd) het belangrijkste. Het dom(me) zijn gaat immers verder dan je partner een pak rammel geven of als speldenkussen te gebruiken.

Vaker dan gewoon je sub pijn te doen is bondage en SM een mindgame. Als dom(me) weet je, als het goed zit, waar je sub naar verlangt.

Hoewel jij uiteindelijk de beslissingen neemt, doe je er best aan om in zijn/haar fantasieën te kunnen inleven omdat je zo het beste op een erotische manier je dominant zijn ten opzichte van je sub activeert.

Bovendien is bondage en SM vaak een spel waar het meer gaat om de mogelijkheid dat je iets kunt doen (je kunt er bijvoorbeeld mee dreigen) dan dat je dat effectief doet.

Juist die mogelijkheid zorgt ervoor dat er een spanning ontstaat: doet zij/hij het of niet? Dit spel der gedachten is vaak zelfs efficiënter in de dom-sub-relatie dan zweepslagen geven of wasknijpers op de huid spelden.

Tip 3 – Kleding

De bondage en SM scène is nog maar weinig waard zonder zijn kleding. Leder heeft zo’n status verworven in deze kinky wereld dat je er haast niet omheen kunt.

Willen jij en je partner echt deze wereld exploreren en ook buiten je privéleven eraan deelnemen (bijvoorbeeld in seksclubs) dan is de stap naar deze kinky mode een echte must. Bovendien zorgt de kleding dat tijdens de seks de hiërarchie tussen dom en sub nog sterker in de verf gezet wordt.Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website

*