Het Gasthof

Mechelsesteenweg 2039, 3020 Herent
(+32) 016/88.54.78
www.het-gasthof.be

DEN BIECHTSTOEL, UW RENDEZ-VOUS-HOTEL IN RILLAAR

Van harte welkom op de website van Den Biechtstoel, een gezellig rendez-vous-hotel in de Vlaams-Brabantse gemeente Rillaar. Bij ons bent u welkom voor ongedwongen genot in een luxueuze omgeving. Niet alleen als single bent u welkom, want ook koppels kunnen bij ons terecht om er een avondje samen tussenuit te knijpen.

Beleef een onvergetelijke tijd

In de privékamers van Den Biechtstoel beleven u en uw partner gegarandeerd een onvergetelijke tijd. De kamers kosten slechts 50 euro voor drie uur, en u bent 100% zeker dat u ongestoord en ongezien blijft.

Dat discretie bij ons een erezaak is, kan u ook afleiden uit het feit dat er een aparte ingang voorzien is, zodat u niet door de bar- en loungeruimte hoeft te passeren om naar uw kamer te gaan. Naast koppels zijn ook mannen en vrouwen die op zoek zijn naar nieuwe kennissen of partners welkom bij ons.

Ideaal voor uw privéfeest

Den Biechtstoel is ten slotte ook nog de ideale locatie voor een geslaagd privéfeest of een vrijgezellenavond waar nog lang over nagepraat zal worden. Onze kamers en de pub zijn doorlopend open van maandag tot vrijdag vanaf 14 uur. Op zaterdag kunt u een kamer reserveren op afspraak, dit kan via het reservatieformulier. Zit u nog met vragen voor Rendez-vous-hotel Den Biechtstoel in Rillaar? Contacteer ons dan gerust via de contactpagina.


Advertentie van Het Gasthof


Redlights
Redlights (30j) 30 jaar

Redlights is een website voor volwassenen

Ik ben 18 jaar of ouder
Ik ben nog geen 18 jaar

Deze website maakt gebruik van cookies.
Door verder te surfen, stemt u hiermee in.