Swingersclub The Gallery's

Turnhoutsebaan 548, 2970 Schilde
(+32) 0473/61.30.03
www.galleryclub.be

Al meer dan 7 jaar staat swingersclub/parenclub The Gallery's bekend op het gebied van erotisch uitgaan als de meest actieve swingersclub in de parenclub wereld van België en Nederland. Nog steeds streven wij bij The Gallery's naar actieve koppels en dames, die ook zeker de aanwezigheid van één alleen gaande man of meer extra weten te waarderen.

Iedereen is altijd welkom in onze moderne club, koppels, single dames, alleen gaande heren, travestieten, bi en kinky geïnteresseerden, mits men respectvol handelt naar alle andere gasten en The Gallery Crew.

Het is bij ons vanaf de openingstijd dresscode, dat betekent dat u, nadat u binnen bent gekomen in onze club, zich direct om gaat kleden, dames in lingerie of sexy kleding en de mannen een nette short of slip


Wij trachten het onze gasten in de club zo goed mogelijk naar hun zin te maken. 
Wij zorgen voor een goede hygiëne, wat wij ook van onze gasten verwachten, een gezellige sfeer met uitgebreide muziek, die inspeelt op de sfeer van de gasten en een uitgebreid, afwisselend buffet met koude en warme gerechten, kwaliteitsvolle dranken, een vriendelijk onthaal, eengemoedelijke sfeer en een veilig gevoel tijdens uw swingersavond waarbij alles mag maar vooral niets moet.


Advertentie van Swingersclub The Gallery's


Redlights
Redlights (30j) 30 jaar

Redlights is een website voor volwassenen

Ik ben 18 jaar of ouder
Ik ben nog geen 18 jaar

Deze website maakt gebruik van cookies.
Door verder te surfen, stemt u hiermee in.