gallerys

turnhoutsebaan 548, 2970 schilde
www.galleryclub.be

Woensdag is een dag waarop alle remmen los gaan. Woensdag is de perfecte dag voor zeer ervaren koppels, gretige vrouwen en hongerige mannen alleen. De dresscode voor deze dag is lingerie of sexy outfit voor de vrouw en een mooie slip of short voor de mannen.
Deze dag trekt zowel vrouwen als mannen aan die ervan houden om echt los te gaan. Vrouwen die graag de warmte van meerdere mannen om zich heen voelen en die zich graag de hele avond laten verwennen, de hele avond is er daarom flinke actie.

De woensdagavond is vooral geschikt voor koppels met swingers ervaring en actieve mannen en vrouwen. Onze deuren gaan om 20.00 uur open en de stoom die door alle hitte is ontstaan zal blijven hangen tot na 00:00 uur ook op woensdag verzorgen we voor jou een heerlijk buffet.

Deze avond schenken we alleen bier, fris en wijn, tegen een kleine bijbetaling kan je ook mixen en andere sterke dranken krijgen. 

 

Entreeprijs:

Koppels en vrouwen mogen gratis naar binnen.
Man alleen betalen de eerste woensdag van de maand € 60 (het “Paradise team” is dan aanwezig)  andere woensdagen betaalt de man alleen € 50


Redlights is een website voor volwassenen

Ik ben 18 jaar of ouder
Ik ben nog geen 18 jaar

Deze website maakt gebruik van cookies.
Door verder te surfen, stemt u hiermee in.