Luxenza

Op aanvraag, 3500 Hasselt
(+32) 0489/80.04.59
www.massagesalon-limburg.be

Als u op zoek bent naar een ultiem moment van rust, luxe, sensualiteit en erotiek, bent u bij Luxenza aan het juiste adres...

Wij stellen u hiervoor de beeldschone brunette Elise voor. Een 25-jarige Belgische, charmante dame met D-cup die uw hart sneller doet slaan als u haar perfecte vormen mag aanschouwen in een sensuele erotische massage. Dit met een manueel hoogtepunt zoals u het nog nooit mocht ervaren…

Met haar jarenlange ervaring in de massagekunst brengt zij u tot in de 7de hemel en laat zij u optimaal genieten zoals u dat als geen ander verdient!

Tijd dus om naar uw telefoon te grijpen en een afspraak vast te leggen met deze bloedmooie verschijning wanneer u enkel de beste service wenst in een zinnenprikkelend kader.

Dit met de nodige discretie in hartje Limburg. Tevens heeft u een volledig uitgeruste badkamer ter uwer beschikking zodat u fris gewassen kan proeven van haar kunnen en daarna ook weer met een gerust en ontspannen gevoel kan buiten gaan.

Uw zachte slippertjes en badjas liggen al klaar, Elise hoopt u dus snel te mogen verwennen in haar klassevolle zaak, volledig in teken van u en haar!

Ga snel naar onze website voor het uitgebreide aanbod en contacteer ons vandaag nog!


Advertentie van Luxenza


Luxenza
 1/2
Luxenza (27j) Hasselt

Redlights is een website voor volwassenen

Ik ben 18 jaar of ouder
Ik ben nog geen 18 jaar

Deze website maakt gebruik van cookies.
Door verder te surfen, stemt u hiermee in.